Sayfa 780/964 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by cebeci Yazıyı Oku
    Sn.Kervanzede yazılarınızda ısrarla yönetimin değiştiği algısı yapmanızı bir türlü anlamış değilim.
    Yani neredeyse siz de yönetimden birimisiniz yoksa diyeceğim.
    En saf en aptal yatırımcılar hatta yatırımcı arkadaşlarından her türlü hakareti yeme pahasına Z.bi savunan İ.A bile farkına
    vardı Z.'bin kendilerini nasıl kandırdığını, yüzüne karşı gülüp arkasından nasıl dalga geçtiğini.
    Hala anlamadıysa da bu yazıyı okuduktan sonra anlar belki.
    Ama iş işten geçti yönetimi kaptırdı İ.'e.
    Z ablası ona birazcık değer verseydi onun sözünü dinler, geri alım yapıp hissesine destek verir, hiç değilse mübarek kurban bayramı öncesi yatırımcısının yüzünü güldürürdü birazcık.
    Sayin gobel ben kimseyi tanimam hic bir grupta da degilim. Belki de o yuzden disardan biri gibi objektif bakiyorum olaylara. Belki de sizler birbirinizden, anlatilanlardan gerektiginden fazla etkileniyorsunuz. Benim zt yi savunmak gibi derdim yok. burada yazilanlari takip ediyorum surekli olarak zt ile ss nin beraber ortak plan kurgulayip bizleri kandirdigi algisi hakim. Bu benim kagidi tutma nedenlerimle celisiyor ve sizler gibi fikirlerimi yaziyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by cebeci Yazıyı Oku
    En saf en aptal yatırımcılar hatta yatırımcı arkadaşlarından her türlü hakareti yeme pahasına Z.bi savunan İ.A bile farkına
    vardı Z.'bin kendilerini nasıl kandırdığını, yüzüne karşı gülüp arkasından nasıl dalga geçtiğini.
    .
    sayın cebeci İ.A kendisinin kandırıldığını bir yerlerde beyan etmişmi. Gerçekmi yani bu yorumunuz.

3.  Alıntı Originally Posted by cebeci Yazıyı Oku
    Pardon parasını ödediği ama tapusunu alamadığı ada dan bahsetsen biraz nasıl olur.
    ahandaaa BİNGO budamı gerçek

4.  Alıntı Originally Posted by cebeci Yazıyı Oku
    SS. nin şirketten çaldığı paralarla aldığı,
    Pardon parasını ödediği ama tapusunu alamadığı ada dan bahsetsen biraz nasıl olur.
    eeee hani para yoktu. ADA lan bu borumu

5. Bende LIFETIME ile TLC kanallarına bazen takılırdım. Oradada milyon dolarlarla ADA satıyorlar falan. Hep de derdim Millet nasıl alıyor lan bunları. Meğer bizim paralarla alıyorlarmış ya laaa

https://www.sabah.com.tr/galeri/ekon...adalar_satilik

6.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    eeee hani para yoktu. ADA lan bu borumu
    Mazlumun ahını alırsan onlardan çaldığın paralarla iş yapmaya çalışırsan Allah ta bunun acısını çıkartır,
    Hiçbir işin rast gitmez, çaldığını da misliyle kaybedersin.
    SS. nin bizden çaldığı paralar kendisine de yar olmadı, o da gitti başkalarına kaptırdı.
    Oysa helalinden, insanların ahını bedduasını almadan, emeğinle kazansan birine bin katacaksın belki de.

7.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Sayin gobel ben kimseyi tanimam hic bir grupta da degilim. Belki de o yuzden disardan biri gibi objektif bakiyorum olaylara. Belki de sizler birbirinizden, anlatilanlardan gerektiginden fazla etkileniyorsunuz. Benim zt yi savunmak gibi derdim yok. burada yazilanlari takip ediyorum surekli olarak zt ile ss nin beraber ortak plan kurgulayip bizleri kandirdigi algisi hakim. Bu benim kagidi tutma nedenlerimle celisiyor ve sizler gibi fikirlerimi yaziyorum.
    Sn. Kervanzede Gobel in açıklamalrı sizi çok etkilemiş. Herkesi Gobel sanıyorsunuz galiba

8. bunlar iyi de vergi kaçırıyordur. devlet üç beş esnafın peşine düşeceğine bunların peşine düşse iyi para kaldırır.
    İnsan borsaya kızarak fazla yol alamaz.
    Edvin Lefevre

Sayfa 780/964 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •