-
*ecb/mersch, "yönetim konseyi faiz artırımına karar vermedi"
*ecb/mersch, "faiz artırıldığında borç/servis oranı artacak ve konut alımı için kredi kullanan hanehalkı üzerinde baskı yaratacak"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*ecb/mersch, "dengesiliklerin daha büyük, ekonominin para politikasında değişiklik için daha az hazır olduğu ortamda, para politikasını değiştirmek ekonomide pozitif veya negatif bir şoka yol açar"
*ecb/mersch, "bizin görevimiz para politikasını değiştirirken herhangi bir ülkedeki hanehalkının ne olacağını düşünmek değil"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*ecb/mersch, "biz euro bölgesi'nin çıkarlarını bir bütün olarak ele alıyoruz"
*ecb/mersch, "şu aşamada para politikasını değşitirmeye hazır değiliz"
-
*ecb/mersch, "cari politikadan çıkışa doğru öncelikle geleneksel olmayan tedbirler alacağız"
*ecb/mersch, "ondan sonra geleneksel tedbirleri düşüneceğiz"
-
*ecb/mersch, "birinci önceliğimiz fiyat istikrarı"
*ecb/mersch, "tüm göstergeler avrupa'da ekonomik büyümenin devam ettiğine işaret ediyor"
-
*çin'in finansal olmayan yurt dışı doğrudan yatırımları ocak-şubat döneminde yüzde 25,2 artışla 16,82 milyar dolar oldu
-
*çin'in bütçe gelirleri ocak-şubat döneminde 2017'nin aynı dönemine göre yüzde 15 arttı
-
*draghi, "hali hazırda enflasyonun bizim orta vadeli hedefimize yaklaştığını görüyoruz"
*draghi, "enflasyonun orta vadeli hedefimizi geçeceğine güvenimiz geçmişe göre daha yüksek"
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri