Sayfa 780/1032 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. evet arkadaşlar halkbankcılar güzel kazandı güzel günlerde harcayın. 6 lardan 7.50 a çok güzel yine ralli oldu.

bakın HALKBANK GYO 0.65 İDİ 66 OLAMADI.

Elde ettiğiniz kazancın kıymetini bilin insanlar ne halde hepinize kolay gelsin ben yokum.

2.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    evet arkadaşlar halkbankcılar güzel kazandı güzel günlerde harcayın. 6 lardan 7.50 a çok güzel yine ralli oldu.

Elde ettiğiniz kazancın kıymetini bilin insanlar ne halde hepinize kolay gelsin ben yokum.
    Alacağız alacağız halkbankları satınca söz...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

3. GAplı açması hoşuma gitmedi direnctede zorlandı gibi me geldi...7,47 den tekrar vedalaştım 7 altına gelirse tekrar aranızdayım şimdilik bol sans üstadlar
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Alıntı Originally Posted by MSB Yazıyı Oku
    Alacağız alacağız halkbankları satınca söz...
    Bayagi merhametli cikti bizim forum. Yavruya bile destek atacagiz

Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    GAplı açması hoşuma gitmedi direnctede zorlandı gibi me geldi...7,47 den tekrar vedalaştım 7 altına gelirse tekrar aranızdayım şimdilik bol sans üstadlar
    Aman be illim. Sen de her 5 dakikada bir girip cikiyorsun. Ugurlama yapamayiz her seferde. Ben de verdim 7.45'ten. Trade yapmaya evlerisli hale geldi portfoyum biraz daha verirsem.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Aman be illim. Sen de her 5 dakikada bir girip cikiyorsun. Ugurlama yapamayiz her seferde. Ben de verdim 7.45'ten. Trade yapmaya evlerisli hale geldi portfoyum biraz daha verirsem.

tahta bozuk beklemek istiyorum ama hareketler sıkıntı kar cebe yakışır düşerse gelirim...takibinizdeyim...umarım bu sefer bana alım fırsatı vermez
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

7.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    evet arkadaşlar halkbankcılar güzel kazandı güzel günlerde harcayın. 6 lardan 7.50 a çok güzel yine ralli oldu.

10 bin lot aldim ... Bu finans merkezi acilsin. hisee illaki gidecektir. Birde Halkbanktaki Durumlar cozulurse elbetki HLGYO da yukari yapacaktir.

Halkbak icin ise aramiza Yeni uzuncular geliyor mu ?

8. Kapanış beklentim 7.80 veya 8

Yatirim tevsiyesi olamaz

Sayfa 780/1032 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •