Sayfa 780/1252 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. en yuksek tl mevduat oranlarıyla gosterge arasında 7 puan fark olustu ..birbirlerine yaklasmaları gerek biyerde .

2.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Bu kur seviyesine reel sektör dayanamaz.. Kurun düşürülmesi gerekiyor..

Yatırım tavsiyesi değildir...
    reel sektorun doları da var ama yurt dısında kayıt dısı isvicrede falan filan ...bunları cekmek icin zaman zaman varlık barısı yapılıyo mesela .93-2010 yılları arasında faizler minimum %30-%110 arasında gezinmistir ..o zaman reel sektor in hic banklara borcu ve doviz borcu yok muydu aceba ..artık yeni kurlara faizlere gore herkes kendini ayarlıcak ..reel sektorde finans sektorude ..zam yapabilen zam yapıcak yapamayan maliyetleri kısıcak ya da surumden kazanmaya calısacak

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dun biraz ortalikta gezindim.
    Bakindim.
    Her zaman takildigim yerler semtler bana biraz daha sakin geldi.
    Bunda geciken tatil doneminin etkisi de olabilir tabii.
    Esnaf lokantam isler ayni abi dedi.
    Zam yapmamis daha ama yapacakmis.
    Arabami yikatsam mi yikatmasam mi cok sira vardir derken bi de baktim ki kimse yok. Hemen hic beklemeden girdim ve yikamacinin sahibi ile konustum.
    Isler durdu birden dedi.
    Neden durdu ki diye sordum.
    Dolari gormuyor musun abi dedi sinirli bi sekilde.
    Bugun bu elemanin yevmiyesini cikaramadim bak ikindi oldu bu saatten sonra da cikmaz dedi.
    Zam yapmamis ama yapacakmis.
    O zaman daha az kisi gelebilir dedim.
    Bir araba almis 3 ay evvel 140K ya az sonra musteri gelecek 165K ya alirsa verecegim dedi.
    Hic dusunme indirim bile yap onumuz cok kotu dedim.
    Syg,
    kurdan en karlı turistler cıktı avrupa turisti para harcamıyor am arap ve iran turisti cok para harcıyor ...dun kurtkoy viaportaydım elini sallasan arap tursite carpıyor elleri torbalarla dolu bazıları bavul bavul alısveris ...yiyecek yerleri alt kat ust kat olsun doluydu ..parası olan harcıyor vatandasta sirkette ..parası olan yerlide harcıyor hem vatnadas hem sirketler ..benim kuzen var orda giyim magazası muduru dun biraz misafiri oldum adam sirket patronuydu haralde geldi 40 takım elbise siparisi verdi tanesi 800 tl ..

Altın yıldız klasikten 10 takım bizim bilader almış.!!
    Sudan ucuza gelmiş.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    kurdan en karlı turistler cıktı avrupa turisti para harcamıyor am arap ve iran turisti cok para harcıyor ...dun kurtkoy viaportaydım elini sallasan arap tursite carpıyor elleri torbalarla dolu bazıları bavul bavul alısveris ...yiyecek yerleri alt kat ust kat olsun doluydu ..parası olan harcıyor vatandasta sirkette ..parası olan yerlide harcıyor hem vatnadas hem sirketler ..benim kuzen var orda giyim magazası muduru dun biraz misafiri oldum adam sirket patronuydu haralde geldi 40 takım elbise siparisi verdi tanesi 800 tl ..
    Millet zamlanacak diye şimdiden alıyordur (Yerliler)

Araç fiyatları gene zamlanmış, zaten satışlar düşmüştü artık alan olmaz heralde

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlar toplam DTH mevduatının kabaca belki %1'i banknot olarak bulunabilir. Banknot olarak para çekmek isteyenler çoğaldıkça yani bu %1'lik rakamına belirli bir yüzde ile yaklaşıldıkça bankanın banknot olarak bankaya para getiren yeni mudiler bulması gerekir.

Bu nedenle talebi karşılamak için siyasiler yastık altındaki dövizlerin (yani banknotların) bankalara yatırılmasını istiyor olabilir. Bu dünyanın her yerinde böyledir. Kaydi paranın çok çok ufak bir bölümü banknot olarak tutulur.
    Banka genel müdürlerinin açıklamalarıyla çelişiyor bu davranışlar(Nakit dolar vermeme)
    Gerçi onlar da "öyle diyecekler tabi, ne diyecekler"

Boşuna laf olsun diye..!!
    atmasyon yazmıyoruz.!!
    Hiperpower enflasyon tüm HIZIYLA otobanda.!!
    Staglasyon tüm HIZIYLA otobanda.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    günlük faizlerde en iyi oran 19.50 ile teb marifetli galiba, burada boşta para bırakıyor muyuz, o durumda net faiz kaça geliyor? kullananlar var mı.
    Buradan güncel oranlara bakabilirsiniz:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...94#post2533994

Yatırılan miktara göre efektif oran değişir:

Efektif oran = tabela oranı * (Anapara-boşta kalan tutar)/Anapara

Sayfa 780/1252 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz