Sayfa 780/2374 İlkİlk ... 28068073077077877978078178279083088012801780 ... SonSon
Arama sonucu : 18987 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. ProfDrSerhatFINDIK
    @ProfSFindik
    ·
    14s
    “Karbon ayak izi” kölelik uygulamasıdır. Asla ve kata kabul edilemez…..
    Aşı karşıtları, karbon ayak izine de karşı çıkıyorlar. Aşı konusuna daha karar veremedim ama ''karbon ayak izine'' karşı olanların imha edilmesinden yananyım. Direk imha, bu konuyu çok iyi biliyorum çünkü.
    @erefefik

2. İran Devrim Muhafızları Ordusu (IRGC), Irak Kürdistanı'na yönelik gerçekleştirdikleri ve çok sayıda insanın ölümüne yol açan bombardımanlara ilişkin bir açıklama yayınladı.

IRGC, "ayrılıkçı örgütleri" bombardıman gerekçesi olarak gösterdi.
    @erefefik

3. Prof Dr Güner Sönmez
    @DrGunerSonmez
    ·
    3s
    Kızımı üniversite yurduna yerleştirdim. Tam 23 saat 46 dakikadır göremedim kendisini. Serçe gibi birinden diğerine seğirttiği odalar bomboş kaldı. Her tarafta onu hatırlatan eşyalar.. Sanki hayat durdu birden. Ne zormuş ayrılık, ne acıymış sevdiğinden ayrılmak 😞
    @erefefik

4. Hz İbrahim'in babası Azer de ateşe tapıyordu.
    @erefefik

5. Mersin’de Hasan Sevincer, bir kadının üzerine bıçakla ile kazıyıp simge yapmış, yetmemiş bezybol sopasıyla saatlerce öldüresiye dövmüş ve en son cinsel istismarda bulunmuş, üstüne defalarca bıçaklamış! Ve öldü diyerek orada bırakmış. Cinayet

#HasanSevincerTUTUKLANSIN
    Bu ne be kardeşim? Bu olayın siyasal sonuçları olur.

Sehelturan
    @Sehelturan2
    ·
    8s
    Şaşırmadık geldiği yer beli #HasanSevincerTutuklansın
    AYzaBellA Dua'dır...
    @Jung20230923
    ·
    31d
    O kurt yaptiginiz parmaklarınız kıçınıza girsin. Sevginiz de , dininiz de , ülkünüz de yerin dibine batsın . İnsan olun lan insan ********ler
    #HasanSevincerTutuklansın
    Genellemeler tabii ki doğru değil de böyle düşünenler de epey sayidalar. Kadınlar ateş püskürüyorlar.
    @erefefik

6. Prof. Dr. Gülümser Heper
    @Gulumser_Heper
    ·
    16s
    11 aşılı annede yapılan çalışmada 7 annenin sütünde mRNA tespit edildi.
    Böylece 6 aydan küçük bebeklere de dolaylı mRNA verildiği tespit edildi.
    Gördüğünüz üzere aşı omuzda kalır ifadesi de yalan. Anne sütü dahil her yerde...
    Aşı olanlar her an her yerde hacklenebilirler. Bizi istedikleri an istedikleri yerde öldürebilirler. Sık sık meydana gelen kazalar bence böyle yapılıyor.
    @erefefik

7. Kremlin Sözcüsü Peskov, Rusya'nın ilhak edilen 4 Ukrayna Oblastına yönelik saldırıları Rus topraklarına yapılmış sayacaklarını söyledi.
    Beklenen buydu.
    @erefefik

8. Abd, nükleer silahları iki kez kullanan dünyadaki tek ülkedir.
    - Vladimir Putin
    @erefefik

Sayfa 780/2374 İlkİlk ... 28068073077077877978078178279083088012801780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •