-
*draghi, "enflasyon dinamiklarının doğru yönde ilerlediğine dair hala daha fazla kanıt görmeye ihtiyacımız var"
*draghi, "para politikası sabırlı, ısrarcı ve ihtiyatlı olmaya devam edecek"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*ispanya'da ocak'ta perakende satışlar aylık %0,3 (önceki -%0,6)
*ispanya'da ocak'ta perakende satışlar yıllık %2,2 (önceki %1,2)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*draghi, "politikalarımızda ayarlamalar öngörülebilir olmaya devam edecek, ölçülü bir hızla ilerleyecekler"
*draghi, "enflasyon patikamızda hedefimize doğru devamlı ayarlama, net varlık alımlarının sone ermesi için şart"
-
*draghi, "enflasyonun doğru yolda olduğuna şu anda geçmişe göre daha çok güveniyoruz, ancak riskler ve belirsizlikler devam ediyor"
*draghi, "iletişim ve faiz politikamız enflasyonun sürdürülebilir düzelme patikası için tutarlı bir yörünggede gelişmeye devam etmesini sağlayacak şekilde ayarlanacak"
-
*draghi, "net varlık alımları şu an için gerekli olmaya devam ediyor"
-
*draghi, "görünüm net varlık alımlarına daha az bağımlı hale gelse bile, para politikası hala sabırlı, ısrarcı ve ihtiyatlı olmaya ihtiyaç duyuyor"
*draghi, "şu anda en önemli soru daha güçlü talebin fiyat artışlarına nasıl dönüştürüleceği"
-
*draghi, "çekirdek enflasyonun performansı önceki toparlanmalara göre bastırılmış olmaya devam ediyor"
*draghi, "görünüm için hala iki risk var, eğer yoğunlaşırlar ise enflasyon patikasına güvenimizi asaltabilirler"
-
*isveç'te şubat'ta tüketici fiyatları aylık %0,7
*isveç'te şubat'ta tüketici fiyatları yıllık %1,6
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri