Bu arada tanıdığım ve elinde KARSN bulunan beş arkadaşı aradım hayırlı olsun demek için... Biri değil ikisi değil beşide ben sattım tavan yaptı dedi...kural yine bozulmadı...Çok ilginç diyeceğimde demiyorum çünkü tedadüf değil...
Bu arada tanıdığım ve elinde KARSN bulunan beş arkadaşı aradım hayırlı olsun demek için... Biri değil ikisi değil beşide ben sattım tavan yaptı dedi...kural yine bozulmadı...Çok ilginç diyeceğimde demiyorum çünkü tedadüf değil...
Hocam selamlar, Afyon yorumu alabilir miyim? Emeğinize sağlık.
Kozala ilişkin bilmediğim bir durum var. Dava süreciyle ilgili mi? Yoksa sermaye artışı mi yapılacak?Son aylarda Yabancılar haberleri var ve bir oyun kurdular .Tavan kapattığına göre yarında bir izlemek gerekiyor. Teknik olarak hocamızdan bir analiz rica ediyorum.
AFYON ; 5.51 kapanış yaptı...
Bugün en yüksek kaçı gördü bilin bakalım...???
5.56 takipki...Aylardır yazdığım dirençten döndü ve bir iki tık altında kapanış yaptı... Şimdi yine; 5.56 kanal direncinin sağlam geçilip desteklemesi şart ve takip...
Geçer desteklerse ; 6.00 takip edilecek...
5.81 - 6.00 - 6.26 - 6.56 - 6.78...
Yani ; 5.56 üzerinde trend değişir..
Kademe kademe verdiğimiz seviyeleri geçtikçe yazmaya devam ederiz...
Y.T.D.
Hocam Bugünkü yükselişten sonra IHLGM hakkındaki yorumunuz nedir?
IHLGM ; 1.34 kapanış yaptı...
Yapması gerekeni yaptı bugün... Tamda önemli dirençten döndü 1.36...
DİRENÇ ; 1.36 - 1.41- 1.45...
DESTEK ; 1.28 - 1.24...
Aşağıda ; 1.24 önemli desteği...
Yukarıda ; öncelikle 1.36 daha sonra ki en önemlisi ; 1.45 kanal direncini sağlam geçmesi ve desteklemesi şart... Sağlam geçer desteklerse ; 1.67 hedef direnci olur ve yapabilir...
Y.T.D.
Yer İmleri