Sayfa 781/992 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Dow iyi tepki vermiş. Saatlikte 200 ema çok önemliydi ve rakam neydi 23.720 civarı. Cfd en yüksek 23.723 ü görmüş bu da mı gol değil
    Bu seviye geçilmezse yükseliş tepki olarak kalabilir. Ytd

Diğer taraftan brent 31 doları geçmeden dowa inanmayın diyorlardı.
    Dün 31 dolar üstünde kapattı. Şimdilik 31.80 lerde artıda seyrediyor.
    Hocam kim söyledi petrolde 31 doların önemini bilemiyorum ama benim açımdan 36 dolar çok önemli.
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    usta 500 tane ortalama var 1 günlük 5 günlük 10 günlük 50 10 200 dakikalıklar 4 saatlikler

bir 300 tane de trend çizgisi rahat vardır .. bunları çoğaltabilirsin de 1500 e falan rahat çıkar

illa biribiyle ilişiyor

net bir şey var ki dün obo ile boynu kırmış borsanın dönüp çıldırmış gibi artması teknik denen şeyin biraz avutma olduğunu gösteriyor

tek gerçek fed kamyonu ;)

tepki 100 - 200 bilemedin 300 puan olur 800 puan bir gecede tepiyor :S
    Haklısın Dostum 500 tane ortalama trend vardır ama en son dikkatimi çeken bu saatlikte 200 ema oldu. Sade bi grafikte bakınca net uyumlu görünüyor. Benim baktığım 21-50 günlük ortalamaların üstünde tutunursa iyi tutunmazsa kötü. O da 24 bin oluyor. Tekrar 24 bin üstüne çıkarsa korkma. Çıkamazsa tırs
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Hocam kim söyledi petrolde 31 doların önemini bilemiyorum ama benim açımdan 36 dolar çok önemli.
    Ahmet mergen gibi teknik videolar atan biriydi. İki hafta olmuştur ona dikkat ediyordum sürekli 31 dolara sert çıkıp sert düşüyordu. Dün üstünde kapanınca dedim hadi bakalım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Neyse.. bugünlerde Akbankta yakalandığım için ekrana bakmıyorum. Nasılsa aldığım seviyeye gelemez satmayacağım diye boşuna izliyip canımı sıkmasın herkese hayırlı kazançlar...

5. günaydın sayı esnafı

bol kazançlar olsun , testereli bir gün olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku

perşembeyi sabah sel alıp mübarek akşamına kadar tepedeki çimenlikten seyreylemek şu alemi...küçülmüş ufacık olmuş insanların alemi(dipleri)... resmetse fena mı olur...
    mesajla sorulmuş açıklık getireyim...birincisi grafik günlük değil dakikalık yani 1 günü kapsıyor...ikincisi sadece bir grafik yani olasılık...yoksa ne olacağı meçhul...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

7.  Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    usta 500 tane ortalama var 1 günlük 5 günlük 10 günlük 50 10 200 dakikalıklar 4 saatlikler

bir 300 tane de trend çizgisi rahat vardır .. bunları çoğaltabilirsin de 1500 e falan rahat çıkar

illa biribiyle ilişiyor

net bir şey var ki dün obo ile boynu kırmış borsanın dönüp çıldırmış gibi artması teknik denen şeyin biraz avutma olduğunu gösteriyor

tek gerçek fed kamyonu ;)

tepki 100 - 200 bilemedin 300 puan olur 800 puan bir gecede tepiyor :S
    Katılıyorum. Yıllardır tekniğe bakarak al sat yaparım. Fakat son zamanlarda tekniği sadece tuzağa düşürmek kullanır oldular. Dün dowda 22.800 de ciddi bir destek vardı. Orayı patır kütür aşağı kırdı. Muhtemelen fx te milyonlarca insan sell tuşuna abanmıştır. Ee ne oldu sonuç.. Destek kırıldıktan sonra yukarı roketledi :D son iki aydır teknik ne gösteriyorsa tersine işlem açan bence voleyi vurmuştur

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Brent 30 doların üstünde tutunursa BIST-100 de 100 ün üzerini zorlar.
    Olumlu bir haber gelir ise üzerine kaymak olur.
    Halamın bıyığı, dedemin bilmem nesi demeyin.
    Bu gerçekleşirse şortlar cortlar...
    YTD..
    Onu bilmem ben BIST için söyledim

Sayfa 781/992 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •