Sayfa 781/1001 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. bu gün BYD nin basın toplantısının olacağı söyleniyordu....acaba bu konuda bir gelişme var mı ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu gün BYD nin basın toplantısının olacağı söyleniyordu....acaba bu konuda bir gelişme var mı ??

https://youtu.be/PyMgiXgbmsA?si=b28jh9VNsE0S4RZZ

3. Öyle herşeyi BYD'ye bağlamanın doğru olmadığını daha önce de yazdığımızı hatırlıyorum, liman tıkır tıkır işliyor, varlıkları paha biçilemez kadar değerli zaten, liman 100'er metre daha büyütülüyor vs. Bu yatırım kararı elbette ekstra bir durum ama bu kadar da mevcut durumun önüne geçmemeli. Öyle BYD şöyle dedi böyle dedi diye hisse etkilecekse işimiz var valla, zaten dünya kadar olumsuzluk var bu konjonktürde.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Byd lansmanı Çinde üretilecek araçların lansmanı değil mi? Manisadaki fabrikayla ne alakası var, orda inşaat devam ediyor.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

5. BYD, Manisa'daki fabrikada üreteceği araçları AB ye leblebi gibi satar. Onların nakliyesi de bizim limandan olur.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

6.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    BYD, Manisa'daki fabrikada üreteceği araçları AB ye leblebi gibi satar. Onların nakliyesi de bizim limandan olur.
    Agzın bal yesin ortak beklemeye devam...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Öyle herşeyi BYD'ye bağlamanın doğru olmadığını daha önce de yazdığımızı hatırlıyorum, liman tıkır tıkır işliyor, varlıkları paha biçilemez kadar değerli zaten, liman 100'er metre daha büyütülüyor vs. Bu yatırım kararı elbette ekstra bir durum ama bu kadar da mevcut durumun önüne geçmemeli. Öyle BYD şöyle dedi böyle dedi diye hisse etkilecekse işimiz var valla, zaten dünya kadar olumsuzluk var bu konjonktürde.
    her zaman söylüyorum byd olmazsa da egegübre bu yatırımları ile ve fiyatı ile alınabilir...700 dönüm arazisi bambaşka bir değer kattı egegübreye...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. Pddd 51,23
    Bence iyice düştü düşeceğini . Gerçi dip bilinmez ama epey düştü neticede

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 781/1001 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •