Sayfa 781/988 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 7899 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. üzgünüm yeterli bilgim yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,473
    40.17 hayırdır inşallah!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

ABD başsavcılığına başvursaymış, çünkü kendisi Amerikada ve bence gayet yumuşak saydırıyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Şahıs itirafçı oldu yeterince anlaşılmış olmalı..
    Daha önce yazdım içeriden dolarlı eurolu baklava seven birini bulursun. Çekersin bi yerlerde. Alırsın içeri verir kurumun yarısının ismini alırsın onları içeri. Sonranitirafçı olur salarsın.
    bir halt olacağı yok.

5. Dolarli yurolu baklava seven birini en azından başkan yardımcısı yapmazsın , tamam kimseyi tam bilemezsin ama bazı şeyleri ayarlarsin adamın maaşı kadar kira da oturmasını engellersin mesela.Ne gerek var böyle reklam kokan hareketlere..

.....

Z.K. ile ilgili de son kez şunu söylemek isterim,bir adam rüşvetçi ise bunu asla bırakamaz hep yapar , pis bir alışkanlıktır , kumar gibi hastalıktır ve esasen bunu çevresindeki herkes de bilir , yani adam 11 , 12 yıl önce rüşvet alacak sonra bir daha almayacak ve görevi ve etki alanı da büyüdüğü halde.

Bu hayatın olağan akışına ters , kimseyi tanımam etmem ama vicdan diye bir şey var umarım haksızlık olmadan kısa zamanda aydınlanır...
    Zira adam suçlu ise hapis cezasını istediğin zaman verirsin ama suçsuz ise verdiğin cezayı yani adamın hapiste geçirdiği günleri ne yaparsan yap geri getiremezsin , kul hakkı, inananlar icin .
    Son düzenleme : Desidero74; 11-07-2025 saat: 09:44.

6. Bu arada yeni gördüm Manavgatli bir defter tutmuş usulsüz işlemlerle ilgili sonra etkin pişmanlıktan yararlanmak için onu hemen teslim etmiş ...

....

Ben viskiyi anlamadım oraya bir yüzlük yuro daha koysaymis ne taşıyorsun bir kg ağırlığı boşu boşuna

Uzerine yazardin bu viski ve bitter çikolata için
    ( takdim eden şahıs için söylüyorum )

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

oflu hoca ne demiş
    gömün gitsin aq
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 781/988 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz