Originally Posted by
mastori
Bizim silvr gene klasik döngüsüne girmiş. Resmen prosedür gibi oldu. Önce mıstaa ifendi bir ekonomi kanalına çıkar. Şirketi öve öve bitiremez şöyle iyiyiz böyle iyiyiz ihracat bu sene rekor sanki bu şirketle alakası varmış gibi sanki ihracatı bu yapiyor. Sonra yeni sazanlar bulunur, eskilerde yeni oyunu çözemezler çünkü her seferinde oyun başkadır herif matematik mühendisi varyasyon çok. Sonra piyasaya bir ufak haber ile yeni kurbanlar. Sonra onlar satar zararına bunlar toplarlar taa ki mıstaa ifendi tv ye çıkana kadar. Şimdi bu ay sonu A grubu haberi de gelir heralde bakmadım rakamlara. Oh malzeme hazır. Hiç değişmez bu döngü. En azından son 10 yıldır böyle gerçi kaç yıllık sirket. He bi ara 2012 de haldun dormen reklama ciktiydi tabi adama çok para verince milleti o oranda ..... itibar falan kalmadı. Her seferinde bu sefer diye elalemin kagidiyla kıyas yapa yapa yillarimi kaybettim. Inanmayan mıstaa ifendi nin tv ye çıkış tarihleriyle grafikleri ıncelesin. Hatta gecen yazacaktım millet etkilenmesin dedim yazmadım.Gene de vebal almayayım herkes kendi kararını versin. Bu işin sonu yok. Adaletin olmadığı yerde kimse hak arayamaz. SPK uyusun da buyutsun. Ytd
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri