Şu kağıtta geçmişi boşverinde gelecek dönem temel teknik bir analiz yapılsa aklıma yatsa kalasım var ama nefret ettirdiler şu kağıttan.
+8+6 kadar bir marj sonrası gitmeyi istiyorum.... Daha maliyetime gelemedi operasyon çocuğu....
Şu kağıtta geçmişi boşverinde gelecek dönem temel teknik bir analiz yapılsa aklıma yatsa kalasım var ama nefret ettirdiler şu kağıttan.
+8+6 kadar bir marj sonrası gitmeyi istiyorum.... Daha maliyetime gelemedi operasyon çocuğu....
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
+8 dedik gitti -8 yaptı.
Ya arkdaş görende sanır ki deli yükseldi...
Yükselmedi ama çok güzel düşüyor...
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Ya yuh amk tabandan 26 dan döndü -9 küsürden.
Olm mal mısın amacın ne ?
tekrar yazmaya karar verdim .. Ama sadece burda yazağım. twitterı kapattım . Yeni adres açtım kedi videoları yapacağım artık.. Ordan bi şey yazmayacapım artık.
Gelelim konumuza..
Ulan Spek Bey, ne demiştim 2025 yı yıllık bilaçoyu bekleyeceğim diye.
Endek 7800 lerden eksi 1 düzetme yapıyor , senin düzeltmen ise neredeyse taban .Ulan hırsız oludğunuz bu kadar belli eden başka Spek yoktur herhalde bisste. Yazıklar olsun sana.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Son düzenleme : lionnes1; 24-08-2023 saat: 19:03.
Bu arada dolar bugün yüzde 5 ten falza düştü 26 nın altına geldi.
velev ki dolar çok aşırı baskılandı ve 2025 yılında dolar 30-35 lira arasında kaldı .
Sen sanıyor msuun ki çok bi şey değişeceğini Spek Bey? Hisse başı kazanç oynasa az bi şey oynar. Çünkü daha bunun yurtdışı E-Turquality programından gelecek teşvikler varr . https://ticaret.gov.tr/destekler/hiz...zlari-programi
https://odsdanismanlik.com/tr/duyuru...lari-programi/
Oynasa oynsa belki, hesapladığımından yüzde 30 daha az hisse başı kar gelir.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Bu kadar da eziyet çektirilmez be yatırımcıya...
ulan yazık günah be. hem kendine hem yatırımcıya.
Ama merak etme , benim yaptığım HBK ın kokusunu önceden alacak olanlar, 2025 yılına kadar, ( veya çok daha öncesi , çünkü borsalar her zaman geleceği satın alır) , diğer yerli yabancı fonlar , 6 milyon borsa yatırımcısı ve büyük yatırımcılar senin elindekilerin hepsini alıp köküne kadar kurutacaklar.
Sen rahat ol. Asıl pastanın büyük dilimlerini de sen değil , işte bu HBK ın kokusunu önceden alanlar yiyecek.
yani 2025 yılına geldiğimizde bu hissenin tahtacısı sen değil , başkaları olmuş oalcak.Sen ise, bu hissenin geçmişinde kalan aç gözlü, başarısız bir Spek Bey olarak borsa tarihine geçeceksin.
Yer İmleri