Sayfa 782/1002 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,249 - 6,256 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    yarın 18 Nisan tarihinde verilen hisse senedi fonu satış emrinin parası, 20 Nisan perşembe mi yoksa 24 Nisan pazartesi mi hesaba geçer?
    18 Nisan 2023 Salı tarihli işlemlerin takası 24 Nisan 2023 Pazartesi tarihinde yapılacakmış.

Aslında fon satış bedeli yarım gün olan perşembe öğleden önce gelmeliydi, ama olmayacak gibi gözüküyor.

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Neye göre artı veya eksi getiriyor bunlar acaba, hiç bilmeden alış verdim bakalım ne olacak, aktifbank'tan dolayı değil de bu fonlarda genel olarak bir sorun yaşanır mı orasını bilemeyiz tabi.
    Mjb içinde aktif repo var , repo getirisi yansiyor

3.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Mjb içinde aktif repo var , repo getirisi yansiyor
    Kalan son parça ile de mjb alayım diyorum, bunun çoğunluğu "yabancı borsa yatırım fonları" olarak gözüküyor diğerleri "kamu dış borçlanma araçları"
    mjb de reponun etkisi ne kadar oluyor bilemiyorum da son bir ay mjb biraz daha iyi getirmiş, tabi bunun yanında son 3 ay eksi getirmiş diğerleri artıdalar, ileride hangisi nasıl olur göreceğiz artık.

4. Re-pie ikinci değişken RIK iyi başladı gibi arkadaşlar, biraz alınabilir

Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Dali45 Yazıyı Oku
    Re-pie ikinci değişken RIK iyi başladı gibi arkadaşlar, biraz alınabilir

Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    selam sana ya salvador , refiyenin son tayı rıfkı koptu gidiyor... hayırlısı .. 3 günde brüt % 3.04 ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6. Voltran olusturalim desek gelecek icin. RIK , HVU , HJB olabilir sanki. Usd den geride kalabilirler. Usd stabil olacak olsa 3 unu gozum kapali alirdim. Voltran gibi 5 aslan gerekli . 3 adet bulduk belki de HVZ ve GZN de yakisir gibi yanlarina. Bilemedim.

Su linki kopyala, arada bisiler cikar nasil olsa..

https://twitter.com/search?q=twitter...t_search_click

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    çok güzel fikir aslında: ) bloomberg yerinde olsam yapardım. yani prime time olmasa da misal cumartesi gününe koy öyle 1 saatlik bölüm küçük yatırımcının sesi diye: ) trend ne yönde insanlar hangi sayfalarda buluşuyor, eğitim kaynaklarını nereden buluyor, sonunda 5'er dakikalık sokak röportajları yap bu hafta ne bekliyorsunuz gibilerden..

bu arada öyle twitter iyi sayfalar varsa paylaş hocam.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

88 gunluk mk si 26% civarinda

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    invio portföyün, yani eski adıyla gedik portföyün gpg değişken fonu, iyi bir alternatif olabilir mi diye düşünür oldum. iki gün önce pay sahipleri toplantısı yapmış. şunu bir izleyin isterseniz.

https://www.youtube.com/live/SMj4WJDMnBE?feature=share
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 782/1002 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •