hesap açtım kapadım 18.50 açtı arkadaşlar bilginiz olsun teb marifetli.
hesap açtım kapadım 18.50 açtı arkadaşlar bilginiz olsun teb marifetli.
Evet,TEB 18.50 yapmış hoşgeldini.Bu hafta kararsızlığım vardı,19 dan 32 bağlamayı düşünüyordum,en azından bir miktarını,Burgan'dan.Şimdi bir aç-kapa artema yapalım yine,18,50 olsun.
Vakıfbank ÖB 350.000 TL yeni giriş 34 gün %19.20
Burgan 100.000 TL güldürenden vadeliye geçiş hoşgeldin faizi dahilinde 34 gün %19.00
Burgan faizlerin düşmesini beklediklerini söyledi. Faizler düşerse temditte güncel hoşgeldin faizi neyse o oran üzerinden yenilenirmiş, 90 gün boyunca %19 temdit garantisi yokmuş. Güldüren ise 90 gün boyunca %18.35 devam eder dediler. Faiz düşerse temditte 90 gün dolana kadar güldürenden %18.35 devam edebilirsiniz dediler. Vade sonu geldiğinde bakacağız.
Bu dediğinizi bizzat yapan biri olarak , itirazım var. Ya ben beceremedim diyeceğim ama, müşteri temsilcisini arayarak neden olmadığını sordum. Mümkün değil dedi. Bazılarına ( çok sıkışık olduklarında ) gn.md. lükten onay alarak yapmışlar. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak lazım.
aç kapa 18,50 oldu yine oran ... marifetli arkadaşlara duyurulur.
YTD
Bu son dönemde 3. aç - kapa olacak.16,50-17,50,18,50 .Boşta kalan parayı (3500 iken 5000 'e) artırdılar,oran düşse kesin güncelleme yaparlar, e o zaman artınca niye olmasın?bu günlük mevduat,90 gün vadeli değil ki oran değişemesin.Ayrıca internetin dışında mt,telefon bankacılığı,şubeden de yapan çok kişi oldu.Yapmak isterlerse yapıyorlar.Dpğrusu da bu zaten.
Yer İmleri