Son düzenleme : jmk99; 06-03-2020 saat: 14:54.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
üstatlar invenstingde bir yıllık tahvil 0,56 yükselişte görünüyor. hafta sonu üç gün olacağından bu gün daha dikkatli olmamız lazım. kvb'ler ppf altı verebilir. son sözü söylemek üzere sayın memoreksi kürsüye alsak. sn memoreks, sesimizi duyorsanız lütfen yardım.
şuan ABD de durumlar kötü ve para genişleme devam etmek zorunda kalacak bunun etkiside sınırlı olacak tabi...doların bir yatırım aracı olmadığını ve artık başında birisi oturduğunu biliyoruzkısa vadeli 5-10 kuruş yükselmelerde kar yapmasını bekleyebiliriz ama kim ala kim sata...bence bu durumda borsada fırsat kollamak lazım...belirli kağıtlar güzel kar bırakabilir tepkileri aşırı oluyor düşüşlerde ama tepkileride baya iyi oluyor örnek garan 9.5 den 10.5 vade 3-4 günde bu tip kağıtlarda fırsat kollamak gerekir...thy olması gerekenden 4-5 lira aşağıda coronadan dolayı aşı bulunduğu andan itibaren 1 hafta 10 gün sürer yerine gelmesi oturup sakin bir şekilde bu fırsatlara bakmak mantıklı olur
Mk tablo hala gelmedi
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok birsey istemiyorum
Dolar 5.80 olsun
Bist notr kapatabilir raziyim
Bir de onsu 1500 de gormek istiyorum
Ac gozlu olmaya gerek yok
Yer İmleri