bugün de jp morgan gazı vardı ama oda yetmemiş doğalgaz olmadı jp morgan gazı olmadı sıradaki gaz gelsin
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by *Bozkurt Acaip bi yer bu borsa dayu dışardan izliyim Bigşort abiyi dedim ama dayanamadım, büüüle zevkli olmuy 1236. 5 minnak long 10 gamyonet yükledim. kaç liralık aldım bilmiyom asdas. 10 gram mı oluyo bu?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by ayhan53 bugün de jp morgan gazı vardı ama oda yetmemiş doğalgaz olmadı jp morgan gazı olmadı sıradaki gaz gelsin Artık sıra kurufasulyede bence)
gıdıkçı pala EMLAK neden sistem kullanmıyorsun? çok kazanıp sıkıldın mı? biraz buradakiler gibi takılıp para mı kaybedeyim diyorsun? ya herro 24 Originally Posted by EMLAK vade sonuna kadar son gün bankaları biraz gıdıklayabilirler. çok hareketli olacağa benziyor songün özelikle
Originally Posted by Dolares 1240 dan cortladık gazamız mübarek olsun ekim vademi bu ? 1240 dan nasıl shortladın anlamadm
Originally Posted by onatbeyza Artık sıra kurufasulyede bence) yiyin o zaman kurualrı nohutları bide öyle deneyelim
Originally Posted by şahit 10 gamyonet yükledim. kaç liralık aldım bilmiyom asdas. 10 gram mı oluyo bu? Abi yannuş anlama ama Petrole yaptıklarını ons a da yapabilürler
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by akcay daha kötü ne olabilir ki diyorsun bankada yatırım yaparken... evsiz kalmışsın sokakta yaşıyorsun çöpleri karıştırarak besleniyorsun... banka yatırımcısı o durumda ölmüş eşşek kurttan korkmaz misali... çöpleri karıştırıyoruz ama kuzunun etlerini öyle bi sıyırmışlar ki çöpten kemikten başka bişey çıkmıyor
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Forum Rules
Yer İmleri