Originally Posted by Foçabeyi Fıçıyı ben de severim. Özellikle kendilerinin bira pişirdiği publarda. Bizde yok tabi öyle yerler ne yazıkki. Uc margarita Bir duble raki İki tanede speacial kokteyl caktim Barmen dedi bu kokteyl sizi ucurur Suan iyiyim bakalim
Originally Posted by Webster Uc margarita Bir duble raki İki tanede speacial kokteyl caktim Barmen dedi bu kokteyl sizi ucurur Suan iyiyim bakalim Arada iki tanede chivasla gargara yaptim atlamisim
Originally Posted by Webster Dxy bizim icin anlamsiz naparsa yapsin Ons dusus Bist ucus Beklentim bu yondedir Ytd Suan zaten yaklasik 500 promil vardir vucutta teşekkürler yarasın
Originally Posted by Webster Arada iki tanede chivasla gargara yaptim atlamisim Şimdi ben yazacaktım. Üstad gargara yapmadan durmaz diye.
Yarasın üstad...
Originally Posted by Webster Uc margarita Bir duble raki İki tanede speacial kokteyl caktim Barmen dedi bu kokteyl sizi ucurur Suan iyiyim bakalim Yarasın üstad Adı ne bu speyşıl olanın Ben de deneyeyim
Günaydın değerli üstadlar umarım hepiniz çok iyisinizdir , hayırlı işler diliyorum
Harunlu üstad hala gelmedi mi :/
Forum Rules
Yer İmleri