Can çıkar, huy çıkmaz...
Can çıkar, huy çıkmaz...
Başlık tam da istenen/arzulanan kıvamda...
Tık başına 10 kuruş alıyorduk. O da gitti.
Ülkede yarı savaş durumları.
Dolar kuru aşağı, borsa % 1 yukarı.
Gayet normal.
Bu arada:
Nerede bu başlık ve kur düşmanları.
Bence başlığı işgal etmenin tam zamanı.
Bir türlü anlatamadığımız husus şu:
Dolar bir yatırım aracı değil bu başlığın bir çok müdavimi için.
Bir güven aracı.
Hele hele ortama, yönetime, bölgesel durumlara, bu ülkedeki siyasi konjonktüre güvenmeyenler için aynen altın gibi bir alternatif araç.
Burada kar durumları ancak al-satla olabilir.
Herkes başarılı olamaz o konuda.
Lazın dediği gibi...
Dolar 3,70 olsa ne yazar, 4.00 olsa what fayda...
Aktifinde dolar bulunan şirketler gibi, dönem sonlarında doları değerleyip farkı kar ya da zarar da yazmıyoruz. Fiktif kar üzerinden vergi de vermiyoruz...
Tabi bu arada dolarla ilgisi olmayanlara giren çıkan nedir onu da artık siz biliyorsunuz...![]()
Çok doğru bir yaklaşım .Aslında bu topiğe gelip kimse bu tarz yazılar yazmaz lakin birkaç power abigibi tl yi yerden yere vuranlar çıkıyor arada eeh bizde 3-5 faiz peşinde koşup enflasyona yenilmeyelim diyoruz .E ÇÖP TL çöp tl diye diye birikim oluyor demek insanlarda .
Sizin yazdığınızda doğrudur .Ben full tl de olan biriyim bu 2,80 3,94 çıkışında ilk defa çocuğuma el kaldırıyordum ders çalıştırrıken psikolojim bozulmuştu. Şuan 100 bin var dolarda .he tl faizinden zararım var .ama şöyle düşünüyorum varsın dolar bir sene 3,80 kalsın memlekette afaki durumlar olmasın büyüyelim merkezden güzel hizmetler alalım dolar artmasın diyorum .Dolar faizini de tırtıklarsak ağız tadıyla yiyelim yoksa yarın 4,40 a götürecek bir durum olursa kimin neşesi kalırki .
Boyle bir gunde bu kdr risk varken ozellikle abd seansinda dolarin bu kdr satis yemesi cok cok olumsuz
hayır bu topikte dolar yatırmcısına ahlksızlık edenlere sövüyorlar
yoksa adam akıllı doalr analizi yapana ne diye dokunsular
adamlr geliyor
mastürbasynları yapıyorlar
boşalıyorlar rahatlayıp gidiyorar
daha dorusu öyle yapmaya çalışıyorlar cevaplarını alıyrlar
ben dolarlrımı alışım 2.80 den tutuyorum
2 yede düşşe 6 yada çıksa ihtiyacım olmadıkça satmayacaım
gelip burada salak salak yazılar yazacaklarına gitsinler kendilerine başlık açsınar
fantazilerni orada paylaşsınlar
bir halt olacağı yok.
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 279 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 150 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 3,82774, en düşük 3,82660, en yüksek 3,82960
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 3,82482
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesi açtı, ihale tutarı 100 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 201 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 100 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 3,89815, en düşük 3,89710, en yüksek 3,90110
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 3,89304
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri