Sarky de galiba kuluçka abinin dediği gibi kuyumcular bu piyasanın zararını bizden çıkaracak
Originally Posted by Kanas Sarky de galiba kuluçka abinin dediği gibi kuyumcular bu piyasanın zararını bizden çıkaracak şişeyle kafa kafaya gelsin ondayım.
Originally Posted by Kanas Sarky de galiba kuluçka abinin dediği gibi kuyumcular bu piyasanın zararını bizden çıkaracak sıkıntı görmüyorum, sadece çok açılan bolingerleri daraltıyorlar. bir süre ufak ufak düşüp yataya sarar sonra yine hareketine devam eder.
Originally Posted by koçari şişeyle kafa kafaya gelsin ondayım. Şişe mi sarky e yaklaşacak sarky mi şişeye yaklaşacak acaba
Originally Posted by Kanas Şişe mi sarky e yaklaşacak sarky mi şişeye yaklaşacak acaba en azından ben şişenin sarkuya yetişmesini diliyor istiyorum, onun düşmesini istiyor diliyor değilim şişe daha hızlı koşsun. nasip.
Originally Posted by kuluçka sıkıntı görmüyorum, sadece çok açılan bolingerleri daraltıyorlar. bir süre ufak ufak düşüp yataya sarar sonra yine hareketine devam eder. Nasip olursa 7.5 tl den alacagim..
Originally Posted by Kanas Şişe mi sarky e yaklaşacak sarky mi şişeye yaklaşacak acaba tarafsız olarak,ikiside birbirine doğru gelecek gibi görünüyo.
Originally Posted by R-E-X Nasip olursa 7.5 tl den alacagim.. 7.70 i öngörebilirimde,7.50 yi bilemem.
Forum Rules
Yer İmleri