site de bir sıkıntımı var kimse yzmıyor
Erdoğan: Genç kardeşlerime bir müjde vermek istiyorum.
Yüksek Öğretim Kurulumuz, 2021 YKS tercih sürecinde merkezi ve ek yerleştirmeye ilave bir ek yerleştirme yapılmasını kararlaştırmıştır. Bu ilave ek yerleştirmede baraj puanı TYT’de 140, AYT ve YDT'de 170 olarak uygulanacaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
DXY
Maalesef 5 nci dalganın alt sayımı net değil, öyle de olabilir böyle de..(kırmızı/sarı)
Aynı şekilde düzeltmenin (düşüş) C dalgasının iç sayımı da karışık(?), sayamadık bir türlü..
Dolayısıyla ana yapıdaki 3ncü dalganın başlangıç dalgası gibi görünen bu uzatan 3 lü itki 1/3 olmalı, ana yapıdaki karakteri gereği de 2 nci dalgası kısa kaldı gibi...Ama flata da dönebilir RSİ biraz daha yolu var ama tepeye ulaşmak üzere diyor..
Bittiyse düzeltme bir ZZ ile, bu son minik yapı iç içe itkilerle uzatması ve benim tabirle zıbıtması gerekir..
Bunu yaparsa altın <1675 mortingen strasse demektir..
Bütün gelişmekte olan ülkeleri zor günler bekliyor demektir, DXY düşerken bile zıbıtan bir parite, DXY yükselirse ne olur el göz yordamıyla bakılabilir iki altta..
Fadıl takipte...YTD
![]()
EUR/USD'de 1.20 üzerinden EUR boşaltıp dolara geçenler sağlam kar yazacak 1.10 civarına inerse yeniden.
Gelirse oralardan EUR alırım bir miktar.
ytd
Öte tarafta, hafif bronzluk iyidir..
No comment..
![]()
Yer İmleri