Sayfa 784/999 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 6,265 - 6,272 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum 30 milyon dolar 1 milyar tl eder... bu tahmininin tutmasını temenni ediyorum...

şu anda yıllık 750 bin teu kapasitesinin 6 aylıkta 245 bin teusunu kullanmıştı...yıl sonunda kabaca 500 bin teu...buda kapasitesinin %65 i demektir...iki iskeleyi 100 er metre uzattığında 1 milyon teuya ulaşır...

eğer bu yıl 500 bin teuluk kapasite ile çalışacak ise ve yatırımları bittiğinde bölgenin byd sayesinde yoğunlaşması ile fuul kapasite çalışır ise ?? 2024 yılı karının iki katını byd den sonra yapabilecektir...

aldığı teşvik miktarı bile 1,5 milyar tl...vergi varlığı da 350 milyon tl olarak hatırlıyorum...kısacası potansiyel yüksek...
    dikkat edilirse son 2.çeyrekte 585 milyon tl liman geliri var.300 milyona yakın gider oluşmuş.sırf limandan gübreyi konsalide etmese 240 miyon net kar yapar çeyreklik bu şirket..Kapasite 2 kat artarsa bu gelir gider bu kadar artmayacağını varsayarsak 2-3 katlanır benim beklentim büyük eggub de..
    Byd olmasa bile 2 kapasite için büyük gemilerin uğrak yeri olması gerekiyor

2. trump amerikan başkanı seçildi..onun seçilmesi ile ukrayna-rusya savaşı biter...altın fiyatları düşer...bitcoin ve borsalar olumlu etkilenir...dünyaya biraz istikrar gelmeye başlar...global şartlarda borsalar için iyi günlerin başlangıcı...türkiyede de faizlerin inmeye başlaması ,kur korumalı hesapların çözülmesi, döviz kurunun az da olsa çıkması, enflasyon muhasebesinin yılbaşından sonra bitmesi...bunlar da içsel nedenler...bu iki nedenler ile borsa için iyi günlerin başlamasını bekliyorum ki bu gün endeks sert bir alış tepkisi üretiyor...

yavaş yavaş paranın borsaya kanalize olması ile sermayesi düşük ,hikayesi olan ve büyümesi devam eden hisselere (yeni gelecek yatırımcıların aradığı şartlar bunlar ) ciddi para girişlerinin olmasını bekliyorum...yakın geçmişte x hesabımdan ,nakitte olanlar için yeni bir hisse almak için en fazla iki aylık bir süre var demiştim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. sarı kafanın gelmesi çinli şirketlerin türkiyeye daha sıcak bakmasına yol acabilir...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    sarı kafanın gelmesi çinli şirketlerin türkiyeye daha sıcak bakmasına yol acabilir...
    Tüccar adam, bu girişimlere göz yumar mı acaba.
    Savaş biterse limanlar non-stop çalışır zaten.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

günlükte 3 blok kayaya çarptı.. bu hareketi oldukça olumlu..(beyazın gelmesi ile birlikte) 58.35 üzeri daha da olumlu olur.. üzerinde kalması halinde de benim teknik analizim biter... iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6. https://www.akhisarhaber.net/byd-man...n-sahada/7318/
    BYD, Manisa’da Üretim İçin Sahada

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    https://www.akhisarhaber.net/byd-man...n-sahada/7318/

Hareket başlıyor hadi hayırlısı bakalım.Bizim limana faydası olacak mı?Göreceğiz..

8.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    https://www.akhisarhaber.net/byd-man...n-sahada/7318/

Liman büyütme çalışmaları nasıl gidiyor acaba, onu da fotograflayacak biri yok mu.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 784/999 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •