Sayfa 784/993 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,265 - 6,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,622
    Parite 102 üstünde,EURO 18.03,dolar yerine bundan almıştım 17.90 dehledik gittik şimdilik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,622
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Şöyle birşey olabilir mi acaba?

Almanlar ve bir kısım avrupa ruslardan gaz almayı kesecekmiş, ruslar da vermeyebilirmiş zaten karşılıklı restleşip duruyorlar.

Kışın Alman (ve diğer avrupalı) emeklileri 3-4 aylığına komple bizim güney sahillerine akın edip bize döviz girişi sağlar mı acaba, maddi olarak oradai emeklilerin maaşlarının kışın bizim 3-4-5 yıldızlı otellerde tam pansiyon vb kalmaya yeteceğini tahmin ediyorum...
    Neden olmasın ısınma derdi yok,ne yapacaklar buz gibi alamanyada,yazın bile soğuk oluyor hava bozdumu 2 sene kaldım mevsimine alışamamıştım,bizim ailenin bir kısmı orada 50-60 yıldır,biz alıştık diyor klasik karadeniz havası gibi diyorlar

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Acaba Kemal Kılıçdaroğlu

Biz iktidara gelince tüm içki türü şeylerde vergiyi sıfırlayacağız, sıkın dişinizi..

dese reis ne yapar dersiniz?
    O zor işte hocam verir veriştirir içkiciler ayyaşlar vs. Şu eyt çıkartsa iyi olacak aslında.

4. Özgür Demirtaş eninde sonunda faizleri arttıracaklar kaçarı yok diyor. İyi de ne zaman 20 üzerinde artırırlar mı? Yoksa nas nas derler artık ne olursa olsun mu derler 40-50 Allah ne verdiyse...

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Test sonucum pozitif çıktı.
    1 hafta eve, karantinaya gidiyorum.
    İş yok güç yok bol bol yazarım burada artık.
    Kardeşim kekik yağı al mecidefendi. Bunun bir damlasını gargara yaparak iç ve kaynamış suya üç beş damla koy buharını teneffüs et. İnternetten covid kekik yağı carvacrol yaz ne demek istediğimi anlarsınız.

6. Bu arada kekik yağı hem tedavi edicidir hem covidden koruyucudur. Korunmak için bıyığı olanlar biyiga kapağındaki bulaşığı sürüp teneffüs etse hem akciğeri temizler akciğer kanserinden hemde covidden korunur. Aile ortamından kaynamış suya üç beş damla koyup buharını ortama yayın. Bıyığı olmayanların boynuna şal gibi bir şeyin cilde temas etmeyecek yakın yerine sürmesi de kısmen koruyucudur. Kekik yağı ile boğazı gargara etmek teneffüs etmek koruyucudur.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Acaba Kemal Kılıçdaroğlu

Biz iktidara gelince tüm içki türü şeylerde vergiyi sıfırlayacağız, sıkın dişinizi..

dese reis ne yapar dersiniz?
    Allah der...........

Bazı şarap ürünlerine %25 oranında zam yapıldı.
    bir halt olacağı yok.

8. Ekin yağının mucize tedavileri var. İçerisindeki carvacrol %70 oranında kuvvetli bir antibiyotiktir. Covid tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir. Ayrıca diş iltihabında pamuğa bir damla damlatın tam dişin üstüne koyun başka yere temas etmeyecek şekilde. En fazla ikinci kez yapıldığında iltihapta diş ağrısıda geçer. Günlük buharını teneffüs ederseniz geniş akıntısı ve sinüzit ten kurtulursunuz

Sayfa 784/993 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •