Sayfa 784/1006 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 6,265 - 6,272 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Hepsi bilanço haftası geliyor bu haberlerin,çok ilginç
    Dayu bilanço açıklanacağında süt ilaç vb bir kaç sektör hariç elinde hisse ile girersen gömerler. Bu faiz ve kur ile çoğu hisse berbat bilanço açıklar. 9 aylıkta ercb hissesi için 1,3 milyar kâr bekliyordum. Elimde de vardı. 1,3 milyar faaliyet karından 20 milyon kâr kaldı. Kârın hepsi faize ve işçilik ve pazarlamaya gitti. Üç gün taban oldu.

2. Bu iktidar olmasaydı cebimde para olmaz normal beyaz yakalı devam ederdim. Belki de daha çok param olurdu bilemem. Şimdi uc senedir işi gücü bırakmışım , cebim para görmüş, dünyanın herhangi gelişmiş bir ülkesinde rahatça Fethiye deki İngiliz emekliler yaşayacak duruma geldim. Neden çünkü bu iktidar ne düşünüyorsa tersini dusundum. Lakin şu halk ekmek kuyrugundaki insanları görünce o kadar sinirim bozuluyor ki. Kalkınmış bir ülkem olmasını istiyorum çok fırsat kaçtı çok.
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    umarım kazanırlar diyorum..

bu millet artık alasını hakediyor )

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Valla emlakcim kimin kazandığı hiçbir şeyi değiştirmez hepsi aynı haltın laciverti. İşin kötüsü halk da aynı.

4. Seçimden sonra şirket karlarını görecek ekonomi yönetimi. Ayrıca cari açık da olumsuz olur bu kur ile. Ben %30 kuru yukarı salacaklarini düşünüyorum o zaman borsaya girilir. Ama borçlu ve ihracatçı olmayanlar şirketler hariç diye plan yapıyorum

5. Türkiye ilk f-16 ları aldığında (1987) adını savaşan şahin koymuşlardı,..bu gün savaşan şahin olmadığı ortada dururken 24 mil usd buna gömmek akıl alır bir şey değil,..

ve bu sadece Kuzeye ilaveten Natonun Güneyini takviye etmekle açıklanabilir,. Kuzeyi Finlandiya ve İsveç le takviye edildi malum,

buradan devam edersek aslında F-16 yı biz almıyoruz bize veriyorlar gibi bir sonuç ortaya çıkıyor, üstüne de TL karşısında 15 kat arttığı halde 24 milyar dolar buna toka ediyoruz,..

Sayın Emlak'ın dediği gibi bu vatandaş daha fazlasını hak ediyor,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

6. Sadece teknik analiz yaparak kazanılmaz kötü günler için yapmak lazım. Şirketin borcu varlığı sektörü, sektörün dünyadaki durumu hammadde fiyatları herşeyi dikkate alarak hisse seçimi yapmak lazım. Koç Grubu bence her daim avantajlı. Adam ülkenin en büyük sektöründe yatırım yapmış. Bugün beyaz eşya dan tut çoğu yerli üretimde tek tabanca.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Valla emlakcim kimin kazandığı hiçbir şeyi değiştirmez hepsi aynı haltın laciverti. İşin kötüsü halk da aynı.
    maalesef..durum dediğin gibi.

imam böyle ise cemaatin yapacağı şey ortada.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sadece teknik analiz yaparak kazanılmaz kötü günler için yapmak lazım. Şirketin borcu varlığı sektörü, sektörün dünyadaki durumu hammadde fiyatları herşeyi dikkate alarak hisse seçimi yapmak lazım. Koç Grubu bence her daim avantajlı. Adam ülkenin en büyük sektöründe yatırım yapmış. Bugün beyaz eşya dan tut çoğu yerli üretimde tek tabanca.
    Uzun vadecinin tutması gereken hisseler zaten Koç grubunun hisseleri.. İktidar değişse de etkilenmez, adamlar dürüst yönetir, üst yöneticileri torpille değil liyakatle atanır.
    Öyle olunca da yatırımcı her daim dua eder...

Sayfa 784/1006 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •