En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yahudiler yıllarca vatansız yaşadılar..ev arsa biriktirmek yerine altın/gümüş pırlanta biriktirdiler..vede doğal olarak ticaretle uğraştılar..birisi yallah dediğinde, itilip kakıldıklarında, ellerindeki değerli mücevherlerle başka topraklara göç ettiler..onlar için önemli olan servetlerini korumaktı..ve korudular..
Bunu niçin anlattım..bizde öyle yapalım diye değil..servet koruma aracının ne olduğunu anlamak için anlattım..tabiki artık devir değişti..eskiyle bağlantı kurmak gereksiz olabilir ama kağıt paralarında ciddi oranda eriyebileceğini düşününce birikimlerinizi neyle koruyacaksınız?
Diyelim birde beklenmeyen oldu, felaket oldu, savaşlar oldu..o zamanda belki bir, sıfırdan iyi olabilir, değil mi?..
Ha hemen belirteyim benim açımdan öyle olmuş, böyle olmuş farketmez..bu topraklardan başka yerde ölmeyeceğim..![]()
Bu başlıkta bir müddet önce bir bankanın yıl sonu tahminin paylaşmıştık.
3,20 idi yanlış hatırlamıyorsam.
Biraz revize ister artık.
HaberTürk'te en iyi dolar tahmincisi olarak lanse edilen Mizuho bank analistlerinin yıl sonu tahmini ise, taze taze bir tahmin, 3,60-3,70...
http://www.haberturk.com/en-iyi-dola...665570-ekonomi
Olmazsa pardon der, revize ederler olur biter.
[QUOTE=feray007;1028549] Suriye'den elinde altını veya dolarıyla gelenler Avrupa'ya kaçarken denize gömülen şişme botlar yerine sürat tekneleriyle gitme imkanına sahip oldular,Türkiye'de kalanlar ise kendilerine iş kurma şansı buldular.Yani böyle bir genellemeye katılmıyorum
Şimdi USD düşecek mi?![]()
Kusura bakmayın son 35 gündür çok ciddi ciddi yazılar yazdım, çizdim.. Alay edildim, müneccimlikle, hainlikle suçlandım.
Bundan sonra böölee...
Şimdi açın Türkiye'nin önünü, durduramayacaksınız? Yapamayacaksınız? Edemeyeceksiniz? Beceremeyeceksiniz? Hepsi dış mihrakların oyunu...
Biz bu oyunu bozarız arkadaş...
Oyunu biz kuracazzz...
Yoksa biz uçup, kaçıp gideceğiz ama...
Engel olamazsınız... Ver mehteri... Ver ATV....
Çok çektiniz Sn selka çok...
Gelin oturun şöyle. Biraz dinlenin...![]()
Yer İmleri