Sayfa 785/1120 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835885 ... SonSon
Arama sonucu : 8959 madde; 6,273 - 6,280 arası.

Konu: Foreks Haberleri II

*trt120325t12 tanımlı dibs doğrudan alım ihalesinde minimum fiyat 84.311 tl
    *trt120325t12 tanımlı dibs doğrudan alım ihalesinde ortalama fiyat 84.337 tl
    *trt120325t12 tanımlı dibs doğrudan alım ihalesinde en düşük basit faiz yüzde 12.22, bileşik faiz yüzde 12.59

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*trt120325t12 tanımlı dibs doğrudan alım ihalesinde ortalama basit faiz yüzde 12.22, bileşik faiz yüzde 12.59
    *trt120325t12 tanımlı dibs doğrudan alım ihalesinde en yüksek basit faiz yüzde 12.23, bileşik faiz yüzde 12.61

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*ecb/constancio, "avrupa'da yasal makroihtiyati politika çerçevesinin yeni enstrümanlar ile güçlendirilmesi gerekli"
    *ecb/constancio, "üye ülkeledr ve ecb'ye bu enstrümanları harekete geçirmede daha fazla esneklik sağlanmalı"
    *ecb/constancio, "euro bölgesi'nde hisse senedi fiyatları genel olarak yukarı yönlü, ancak tarihi standartlara göre olağan üstü yaksak görünmüyorlar"

*ab, 2015'te imzalanan mülteci anlaşmasına ilişkin türkiye'ye taahhüt ettiği ödemenin 3 milyar euroluik kısmını onaylandığını duyurdu-cnn türk

*tcmb ppk özeti: Son dönemde açıklanan veriler iktisadi faaliyetin gücünü koruduğuna işaret etmektedir
    *tcmb ppk özeti: Iç talep büyümeye devam etmektedir
    *tcmb ppk özeti: Turizmde süregelen toparlanmaya ek olarak, mal ihracatındaki artış eğiliminin önümüzdeki dönemde cari dengeye olumlu katkı vermeye devam etmesi beklenmektedir

*tcmb ppk özeti: Son dönemde açıklanan veriler iktisadi faaliyetin gücünü koruduğuna işaret etmektedir
    *tcmb ppk özeti: Iç talep büyümeye devam ederken dış talepteki artışın ihracat üzerindeki olumlu etkisi sürmektedir
    *tcmb ppk özeti: önümüzdeki dönemde, olumlu küresel büyüme görünümüne dair aşağı yönlü risk oluşturabilecek unsurların başında orta doğu ile ilgili jeopolitik gelişmeler ve dış ticarette artan korumacı söylemlerin çeşitli dış ticaret müzakerelerine yansıması sayılabilir

*tcmb ppk özeti: Yakın dönemde abd’nin demir çelik ve alüminyum ithalatına ek gümrük tarifesi uygulayacağını açıklaması dış ticarette korumacı eğilimlerin küresel ölçekte artabileceğine işaret etmektedir
    *tcmb ppk özeti: Abd’de yasalaşan vergi reformunun abd ve dış ticaret ortaklarının büyümesini olumlu etkilemesi ise küresel iktisadi faaliyet açısından yukarı yönlü bir risk unsuru olarak değerlendirilmektedir
    *tcmb ppk özeti: önümüzdeki dönemde enflasyonda yukarı yönlü sürprizler olmaması durumunda fed ve ecb’nin para politikasında normalleşme adımlarının beklentiler dâhilinde süreceği düşünülmektedir

*tcmb ppk özeti: 2018 yılında, yeni kgf kefaletli kredi dilimlerinin serbest bırakılmasıyla özellikle yatırım amaçlı kredi kullandırımlarında hızlanma gözlenmesi beklenmektedir
    *tcmb ppk özeti: Kredi büyümesinin ve kompozisyonunun toplam talep ve iktisadi faaliyet üzerindeki etkileri yakından takip edilmektedir

Sayfa 785/1120 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •