Sayfa 786/1002 ÝlkÝlk ... 286686736776784785786787788796836886 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,281 - 6,288 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XII

1.  Alýntý Originally Posted by Patrick Bateman Yazýyý Oku
    Baþlýk dolar baþlýðý canýnýzý sýkan nedir anlayamadým. Hisse baþlýklarýnda hisse alan dünya kadar adam var hala.

TL'ye niye güvenmiyoruz diye soruyorsanýz, ben de niye güvenelim diye sorarým.

ytd
    Ah patrik ah , sizi genç diye hatýrlýyorum. Lakin siz bile okuduðunuzu anlamakta zorluk çekiyorsanýz vay bizim gibi bunaklarýn haline

2. Aþaðýdaki yazýyý viop baþlýðýndan yürüttüm ) Ýþte baþlýk böyle olmalý. Adamlar kimi neden takip ettiklerini çok iyi biliyorlar ve daha þimdiden heyecanlanýyorlar. Bu baþlýk üstüne ölü topraðý serpilmiþ gibi. Heyecan yok, bu durumda demek ki diyoruz herkes zaten dolarýn mutlak yükseleceðine emin . O nedenle heyecan bitmiþ olabilir. Yatýrým tavsiyesi olmadan sohbet.

hakansahin hakansahin þu an forumda
    Sadýk Üye

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Osmanlý Topraklarý
    Gönderi
    1,142

Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, 11 Aðustos Çarþamba akþamý saat 21.00’de, Kanal D ve CNN TÜRK ortak yayýnýna konuk olacak-Milliyet

Faiz kararindan Bir gün önce.Bakalum ne diyecek
    Parayý Mezara Götüren yoktur ama Paranýn Mezara götürdüðü çoktur.

Duhul
    Mar 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alýntý Originally Posted by ressam Yazýyý Oku
    Aþaðýdaki yazýyý viop baþlýðýndan yürüttüm ) Ýþte baþlýk böyle olmalý. Adamlar kimi neden takip ettiklerini çok iyi biliyorlar ve daha þimdiden heyecanlanýyorlar. Bu baþlýk üstüne ölü topraðý serpilmiþ gibi. Heyecan yok, bu durumda demek ki diyoruz herkes zaten dolarýn mutlak yükseleceðine emin . O nedenle heyecan bitmiþ olabilir. Yatýrým tavsiyesi olmadan sohbet.

hakansahin hakansahin þu an forumda
    Sadýk Üye

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Osmanlý Topraklarý
    Gönderi
    1,142

Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, 11 Aðustos Çarþamba akþamý saat 21.00’de, Kanal D ve CNN TÜRK ortak yayýnýna konuk olacak-Milliyet

Faiz kararindan Bir gün önce.Bakalum ne diyecek
    Parayý Mezara Götüren yoktur ama Paranýn Mezara götürdüðü çoktur.
    Yarýn akþamki performansa göre perþembe günü ortalýk bayaðý þenlenebilir...
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.

4. Baþlýk nasýl ölü ya, ressam hocam bana okuduðunu anlamýyor diyor ama kendisi 3-4 gündür buralarda deðildi galiba.

Millet ana avrat birbirini yedi kaç gündür bu baþlýkta.

5 kiþi rahat birbirine girdi meydan muharebesi gibi.

5.  Alýntý Originally Posted by Patrick Bateman Yazýyý Oku
    Baþlýk nasýl ölü ya, ressam hocam bana okuduðunu anlamýyor diyor ama kendisi 3-4 gündür buralarda deðildi galiba.

Dönüp dolaþýp , aslýnda ayný fikirleri savunan insanlar, dediðiniz gibi bir birine saydýrdý😂😂

6. Afganistan anlaþmasý ile bir kaç ay daha kazandýk..ancak ponzi þahap da er geç faiz sýnavý ile yüzleþecek..hem içeride hem de dýþarýdan..

büyük orman yangýnlarýnýn bu anlaþmanýn üzerine gelmesi ilginç bir tesadüf mü sadece.. ya da ben fazla kuruyorum herhalde
    ytd..

Reha baþkan meþhur uçan tekmesiyle daldý mý bari ortama battal gazi misali ?
    O çok severdi böyle aksiyonlarý.
    Kaçýrdýysa ayýp etmiþ.

Alýntý Originally Posted by Patrick Bateman Yazýyý Oku
    Baþlýk nasýl ölü ya, ressam hocam bana okuduðunu anlamýyor diyor ama kendisi 3-4 gündür buralarda deðildi galiba.

Bu büyük mikrofonlu ODTÜ'lü döktürmüþ yine (Yatýrým tavsiyesi deðildir):

Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.

Sayfa 786/1002 ÝlkÝlk ... 286686736776784785786787788796836886 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •