ben teknik açıdan demedım zaten . dedıgınız gıbı çıkar bırı teknık olrar tasır yukarı . ben temel bazlı dedım .
224 yılı 23 gıbı talep bazlı gecer mı ? bilemiyorum . şu an kullanılan kredı mıktarlarında düzenleme yapılır ve 23 yılı 51 k rakamına erişilir .
böylece dış pazar daralmasını iç pazar kapatır .
eğer analist sunumunu okuduysanız kar marjı açısından sorun olmadıgı ayı güçlü beklenti devam edeceği belirtiliyor .
yıne ocak subat ayı satıs rakamlarına bakdıgımızda 2023 yılı ıle esdeğer satıslar gormekteyız .
İyi kapattı seansı traktör kafayı bir kaldırırsa 1000 TL kafa atar kalıcılık sağlarsa şahane olur tadından yenmeztemettü tarihini bilmiyorum fakat hisseyi güçlü tutacaktır ytd.
Neyse traktör iyi durumda temettüyü az bulanlar var.Moral bozmaya gerek yok 2 tane tavana orta vade de telafi eder az temettüyü pozitif taraftayım hissede kısa yada orta her neyse ytd.
Ülkemizde satılan her 2 traktörden biri Ziraat Bankası kredisiyle satılıyormuş. Çiftçinin krediye ulaşımı ne durumda bilmek lazım.
şartlar otomotive göre çok çok iyi durumda . o nedenle otomotiv sektörü olacaksa ttrak olmalı dusuncesı hakım bu yıl ıcın
kur nedenıyle ithallerde daralma daha fazla olacaktır . yerli de kredi oranı halıyle daha yüksek . ocak ayında kredı lımıtı 2 mılyon tl ye çıkarıldı .
Yer İmleri