Yokluğun en dibinde yaşayanları saydım sadece. Eskiden yaşamın karanlık tarafındaydılar, şimdi üstlerine mi devrildi karanlıklar.
Yokluğun en dibinde yaşayanları saydım sadece. Eskiden yaşamın karanlık tarafındaydılar, şimdi üstlerine mi devrildi karanlıklar.
Demiştim: Bana sen Müslüman olduğun söylemeden Müslüman olduğun söyle.
Ne yazık ki onlara sadece ağlamak gibi bir acizlik düştü payıma.
Hayat kadınlarının kendi tercihleri yada zorlamayla falan, tamam merhametli olalım üzülelim kendimizi suçlu hissedelim suçluyuz evet
işlerini icra edememelerini dert etmeyinde üzülmeyinde, isteseler devlet karınlarını doyurur bundan emin olun.
Hem rızkı veren allah, aç'ın mezarını kimse görmemiş.
"işlerini icra edememelerini dert etmeyinde üzülmeyinde" demişsiniz, ben tam anlatamadım düşüncemi sanırım... Onların o işe sürüklenmelerinden dolayı zaten kendimi suçluyorum. Fakat koronadan dolayı dünyada hayat kadınlarının aç olabilecekleri tespitini yapıyorum. Keşke ağlamaktan fazlası gelse elimden diye gözlerimi tırmalıyorum.
Neyse en azından farkındalık oluşturduk. Farkındalık; empatiyi, merhameti... doğurur.
Farkındalık insana hayatı zehir eder. O zehri içmek lazım.
Böyle bizi hüzne salan gönderilerden sonra yeni bir gönderi yazamıyorum. Sanki önceki gönderilerim bana küsecek gibi geliyor.
Yer İmleri