Sayfa 787/1003 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Bugün portföy dağılımı yayınlandı, özel sektör kira sertifikalarını doldurmuşlar.

Elz'nin de portföy dağılımı yayınlandı, Pdd var içeriğinde. Bir müddet daha kira sertifikası fonu gibi yönetileceğe benziyor Pdd.

Elz'de de pek değişiklik yok. Çıkan hisse yok, portföye giren hisseler ise Aksa ve Ccola.
    EIB'de de ELZ var demekki EİB'de de PDD var.
    PDD'de EIB olsaydı bari.

Bu arada EIB'de hisse olarak Arzum-%0,13 ve BLCY-%0,90 kalmış.

2. EIB'de 40 bin liralık BIMEKS tahvili ile 3 bin liralık Dünya göz bonosu da varmış.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    EIB'de 40 bin liralık BIMEKS tahvili ile 3 bin liralık Dünya göz bonosu da varmış.
    Hocam o Nominal değeri, karşı taraf riski yüzünden nominalin %25ine kadar fiyatlaniyor su an.

Zamanın yuksek getirili tahvili olduğu icin bir cok yuksek performanslı fonda bu tahviller var.

Fakat hepsi dağılımlarında farkli gösteriyor bunun anlamını kesinleştiremedim. Örneğin GMA'daki Bimeks tahvili portföy büyüklüğüyle orantili daha ciddi. Fakat sanırım tam karşılık ayrıldığı icin (raporlarda kendileri belirtmiş) her ay aylik raporda tamamen satılmış gibi gösteriliyor. Yani uzun zamandır fiyata bir etkisi yok anladığım kadarıyla. İtfa tarihine kadar böyle olacak sanırım. Şirket iflas açıklamıştı.

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Borsaya n'oluyor böyle 2 gündür negatif ayrışıyor anlamadım, kur da düşüyorken. Dolar bazında pahalılaştık diye mi acaba. Yabancılar da hafif hafif azaltıyor payları iş yatırım raporlarına göre...
    53 tane hisse en az 8 e katlamış 30 tane hisse 10a katlamış,100 tane hisse 4 e katlamış....

Etc45luXYAAJL-_.jpg

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    EIB'de de ELZ var demekki EİB'de de PDD var.
    PDD'de EIB olsaydı bari.
    Tam bir paradoks olurdu

6.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Hocam o Nominal değeri, karşı taraf riski yüzünden nominalin %25ine kadar fiyatlaniyor su an.

Zamanın yuksek getirili tahvili olduğu icin bir cok yuksek performanslı fonda bu tahviller var.

Fakat hepsi dağılımlarında farkli gösteriyor bunun anlamını kesinleştiremedim. Örneğin GMA'daki Bimeks tahvili portföy büyüklüğüyle orantili daha ciddi. Fakat sanırım tam karşılık ayrıldığı icin (raporlarda kendileri belirtmiş) her ay aylik raporda tamamen satılmış gibi gösteriliyor. Yani uzun zamandır fiyata bir etkisi yok anladığım kadarıyla. İtfa tarihine kadar böyle olacak sanırım. Şirket iflas açıklamıştı.
    EİB'de 40 bin liralık bimeks nominal değeri 11 bine düşmüş.
    115 milyonluk fona bir etkisi olmuyor oran olarak, o yüzden öylece duruyor.

7. Ktm %+0,396
    mps %-0,052
    opb %+0,009
    sua %+0,024
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    yönetim ücreti çifte kavrulmuş.
    hiç düşünmemiştim....yönetim ücretlerini de artırmışlar bir de..

yatacak yerleri yok bunların...sonra millete kızıyorlar niye dolar, gr altın alıyorsunuz diye...

Sayfa 787/1003 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •