Sayfa 787/1004 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Çoğu satıp çıktı...baktılar günlerce hareket yok..byd hikayesi bayatladı..ve baydı.. lanet ettiler haklılar da..başka kağıtlardan kazandılar.. ak patronsa oda bastı.. ne hikmetse.. beklemeye devam..kısmet

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Çoğu satıp çıktı...baktılar günlerce hareket yok..byd hikayesi bayatladı..ve baydı.. lanet ettiler haklılar da..başka kağıtlardan kazandılar.. ak patronsa oda bastı.. ne hikmetse.. beklemeye devam..kısmet

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    çokta farketmiyor bu dönem hikayesi var diye hangi hisseye girsek döşediler bu ara bu dönem kaybetme zamanımızmış yapacak bişey yok...

ben hissenin biraz zamana ihtiyacı oldugunu düşünüyorum...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. önce bir bilançoyu görelim...sonrasına bakarız...byd hikayesi olmazsa bile elimizde büyüyen ve karlı bir şirket hissesi var...byd olursa pastanın üzerindeki çilek olur ki ben bu konuda da çok umutluyum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    önce bir bilançoyu görelim...sonrasına bakarız...byd hikayesi olmazsa bile elimizde büyüyen ve karlı bir şirket hissesi var...byd olursa pastanın üzerindeki çilek olur ki ben bu konuda da çok umutluyum..
    bilanço nezaman açıklanacak sn.keko

5.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    bilanço nezaman açıklanacak sn.keko
    En geç 11 Kasım'da..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Öyle herşeyi BYD'ye bağlamanın doğru olmadığını daha önce de yazdığımızı hatırlıyorum, liman tıkır tıkır işliyor, varlıkları paha biçilemez kadar değerli zaten, liman 100'er metre daha büyütülüyor vs. Bu yatırım kararı elbette ekstra bir durum ama bu kadar da mevcut durumun önüne geçmemeli. Öyle BYD şöyle dedi böyle dedi diye hisse etkilecekse işimiz var valla, zaten dünya kadar olumsuzluk var bu konjonktürde.
    böyle olacağını tahmin ettiğim için bu konuyu daha öncede yazmıştım, BYD sadece ekstra bir iş olur, şirketin iş potansiyeli çok iyi, liman boş durmuyor, o yüzden çok önceden limanı büyütme ihtiyacı doğmuştu zaten.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    böyle olacağını tahmin ettiğim için bu konuyu daha öncede yazmıştım, BYD sadece ekstra bir iş olur, şirketin iş potansiyeli çok iyi, liman boş durmuyor, o yüzden çok önceden limanı büyütme ihtiyacı doğmuştu zaten.
    doğrudur dostum....egegübrenin büyüme potansiyeli bile başlı başına bir olay...ama 700 dönümlük arazinin de katacağı değer bambaşka..BYD ile bir şekilde bağlantı kurarsa ?? potansiyelimizi bir kaç kat ile çarpmak lazım...

8. bu gün bilanço da gelecek inşALLAH...güzel ve şık bir bilanço bizi memnun edecek...

Sayfa 787/1004 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •