Patronun sattığı lotları alan yatırım fonları 2 gündür malı üstümüze boşaltıyor.. böyle bir şey olamaz
Patronun sattığı lotları alan yatırım fonları 2 gündür malı üstümüze boşaltıyor.. böyle bir şey olamaz
bos verin insallah 70 lere gelirse ekleme yaparim ben , yapcak bisey yok, para bulamiyorlar , kredi yok ulkede, mecbur hisse satiyolar, yatirimci ziyaretinde , paraya ihtiyacimiz yok demisler ama bence yalan, kim der ki paraya ihtiyacim var , yatirimcisini korkutup,, bence para bulmak icin satiyorlardir ama bakalim,
bu isin Krali Astor, CW, Smart degil ... Gesandir , ederini bulacaktir
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Patron 93.30 dan sattı malını. Bu fonlar çok mu manyak. 90 dan niye satsın. Lütfen mantıklı yorumm yapalim. Yok gerçekten satiyorsa , sattigindan fazlasını alt kademelerden yerine koyuyordur. Benim kafa düz mantık çalışıyor. Hiç kimse 1 MILYAR 200 MILYON LIRADAN FAZLA PARAYİ gesan gibi bir tahtada P.I.C etmek için getirip , ben yiyemiyorum alın siz yiyin demez. Vardir illaki bir plan. Bu tahtadan 18 ayda öğrendiğim tek bir şey var. Bu tahtada her gün al sat yaparak , twitterda hisse net de sürekli ağlayıp sızlayarak para kazanmak mümkün değil. Sadece hisseyi alıp üstüne MAL GIBI OTURANLAR kazanır. Bu sistem hiç şaşmaz.
Alan fonlar niye satsın salakmı... Adamlar borsa biliyorum diyenin içinden geçerler aynı durumda kontrol matikte yaşadım... 1 sene satmama tahutu vardı orda hoş daha sonra kaç katına sat miş lardıroda ayrı...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Sayın Bozkurt, şeffaf, adil bir yönetim anlayışıyla,dese ki paraya ihtiyacım var evet ve bu yüzden, bedelli yapıp toplanacak parayla, su yatırımlarımızı yapacağız dese bunu güzel bir yatırımcı sunumu ile açıklasa inanın bedellisine 5₺ istesin verirdim.
Ama yok işleri güçleri çakallarla dans.. Bekliyoruz bakalım 42 maliyet ile daha ne kadar dalga geçecekler.
art niyetli bir katakulli cevirdiklerini sanmiyorum,
Gesan ve patron oyle bir insan iznenimi vermiyor. burda kisa vadeci yok gibi az, bence sabir edelim, cok buyuk kaplar gelecek , avrupadan ortadogudan afrikadan soyle 50-60 milyon dolarlik 100-200 milyon dolarlik projelerin umuyorum eli kulagindadir , boyle 600 bin dolar 2 milyon dolar , bunlar citiz cerez parasi ,, ayiptir, bunlar icin kap bile atilmaz,
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Benim en büyük beklentim depolamalı ges lisansi alan firmaların bu işi kime ne zaman yaptiracaklari. Birde bu işlerin minimum proje bedeli. Normal gesten daha pahali ve büyük projeler olacagini varsayarsak bu işleri alacak firmalara ciddi talep doguracaktir. Bu işler için favori firmalar gesan kontr ve hatta brlsm olup malzeme tedarikçileri olaeak eupwr her çeşit ürün tedariki ile öne çıkacaktır. Panel üreten alfas smrtg cwenede bu işlerden pay alacaktir.
Yer İmleri