-
*kanada'da şubat'ta teranet/natıonal bank konut fiyatları endeksi aylık -%0,13 (önceki %0,27)
*kanada'da şubat'ta teranet/natıonal bank konut fiyatları endeksi yıllık %7,54 (önceki %8,73)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*ingiltere başbakanı may, "23 rus diplomata ingiltere'yi terk etmeleri için bir hafta süre verildi"
*ingiltere başbakanı may, "bu son 30 yıldaki en büyük sınırdışı"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*ingiltere başbakanı may, "rusya'nın ingiltere'deki istihbarat kapasitesini küçülteceğiz"
*ingiltere başbakanı may, "ingiltere'deki düşmanca devlet aktivitelerine karşı savunmasını güçlendireceğiz"
-
*ingiltere başbakanı may, "insan hakları ihlallerine karşı yaptırımları güçlendediren bir değişiklik tasarısı hazırlayacağız"
*ingiltere başbakanı may, "eğer daha fazla rus provokasyonu olur ise başka tedbirler alırız"
-
*opec, 2017'de global petrol talebinin 97,04 milyon varil/gün olduğunu tahmin etti
*opec, 2018 yılı için global petrol talebi büyüme tahminini 10 bin varil/gün artırak 1,60 milyon varil/güne çıkardı
*opec, 2018 yılı ortalama global petrol talebi tahminini 98,63 milyon varil/gün olarak duyurdu
-
*opec, 2018'de oecd üyelerinin petrol talebinin 0,32 milyon varil/gün, oecd dışı ülkelerin 1,27 milyon varil/gün artacağını öngördü.
-
*şubat ayında global petrol arzı bir önceki aya göre 0,37 milyon varil/gün artarak 98,62 milyon varil/gün oldu- opec
*şubat ayında global günlük petrol üretimi geçen yılın aynı dönemine göre 1,66 milyon varil arttı- opec
-
*şubat ayında opec'in petrol üretimi 77 bin varil/gün azalarak ortalama 32,19 milyon varil/güne geriledi
*şubat ayında opec dışı üreticilerin petrol arzı 0,45 milyon varil/gün artarak 66,01 milyon varil/güne çıktı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri