Sayfa 788/994 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 6,297 - 6,304 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. Bir diğer olası anlaşma gelebilecek yer Kazakistan. Buraya da 300 civarında arma ve bir miktar tulpar satışı olası. Hersey bitmiş test anlamında. Karşı tarafın kararı kalmış sadece. Umarım başarılı olunur

2. Peruyla ilgili yapılan paylaşımlarda 301 araç ihtiyacı olan pacha kuyuchix programından bahsetmişler. Armada en güçlü aday görünüyor. 400 milyon dolar tutarında

3. Afrika ülkeleriyle ilgili de idefte çok paylaşım yapıldı kimi paylaşımlar sonradan kaldırıldı. Açıkçası paylaşımı yapanlar borsayla ilgisi olmayan savunma sanayi yazarları. Birden fazla ülkenin ismi geçiyordu. Hatta tulpar için ihracata çok yakın geleceği çok parlak yazıldı.

4. Bunların dışında arma ve tulparla ilgili farklı ülkelerle ilgili youtube vb kaynaklarda paylaşımlar yapılsa da en güçlü görünen olası siparişlerin gelebileceği seçenekler bunlar benim gözümde. Bu tür anlaşmaların çok da uzakta olmadığını düşünüyorum. Şirketin belki de ençok zırhlı anlaşması yapacağı bir sürecin öncesindeyiz gibi. Bildiğim kesinleşmiş bir durum yok. Zaten bildiğim bişey de yok. Hepimizin bildiği buralarda da paylaştığımız twitterda yapılan paylaşımlardan çıkardığım genel bi düşünce. Şirket başarılı olursa anlaşmaları kaptan duyarız başarısız olursa herhangi bir açıklama yapılmaz zaten. Artık kısmetimizde ne varsa. Hersey gönlünüzce olsun. Selametle

5. Hisse fiyatının yükselmesi için bir anlaşmaya mı ihtiyaç var dersek hali hazırda rasyoları pahalı denebilecek seviyede değil bence ama artık bu don bu bedene küçük geliyor diyebileceğimiz bir anlaşma haberini duysak iyi olur. Spekülatör 300 bin lot işlemle 2 lirada gezip bizle kafa bulmayı bırakır en azından diye düşünüyorum

6. Geçen gün yatırımcı ilişkileri birimi ile görüştüm ve iveco yatırımını sordum. İşlerin planladıkları gibi gittiğini, üretime başladıklarını ve üretilen araç sayısını da ay sonlarında açıklanan üretim miktarlarından öğrenebileceğimizi söyledi. Anladım ki işler yolunda... ytd

7. Tüm otkar yatırımcıları gelin sarılalım birbirimize 😁 psikolojimi bozdu bu otkar 🤦

Sayfa 788/994 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •