Originally Posted by
maltepe
Bir haftadır da eski Rusya başbakanı yeni Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dimitri Medvedev benim bazı yazdıklarımı tekrarlıyor.(alicemal)
aslına bakarsanız sadece abd rusya korkusunu pompalayıp nemalanıyor...eski rusya yok...eski derken dünya savaşlarından beri yok..onlarda parayı tanıdı maymunun gözü açıldı..uçaklarla rus askerlerine dolar atsalar parayı kapan kaçar birbirlerine düşerler..
çin ise ekonomik savaşı tercih edecektir..
şu daha mantıklı geliyor ibrani kökenliler rusyanın tarım ve sanayi üretim için uygun olduğunu düşünüyor olabilirler..Çin ile oynamaları zor rusya ile istedikleri gibi oynayabilirler..
Evet Rusya eski Rusya değil ama nükleer balistik hipersonic binlerce füzesi var. Düğmeleride var. 
O düğmelere basarlarda. Karakterlerinin analizini bi kaç kez yapmıştım.
Bir tek Çin lilere kesin konuşamam. Onlarla ilgili taze örnek bilmiyorum. Biraz tarihlerini biliyorum, bir de çekik gözlü Asya ırkının genetik özelliklerini biliyorum. Bakalım ne olacak.
Tüm dünya insanlarının hava ve besin ile vücuduna soktukları grafen maddesini tetikleyip öldürecekler diye hesap ederken nükleer savaş ısınmaya başladı. Grafen e gerek kalmayabilir.
Salgın hastalıkları denediler olmadı. Grafen iyi plan aslında. Nükleer ise onlarıda vurabilecek tehlikeli bir oyuncak.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri