Sayfa 788/884 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 6,297 - 6,304 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by KADRAJ Yazıyı Oku
    Kur riski geçen seneye oranla 2022'de çok daha büyük. Yukarı yönlü bir kur sıçrayışı bizi ciddi kötü etkiler. TL'nin %10 değer kaybı halinde bizim haneye 200 milyon TL kur zararı ilave yazacak. Zaten yıl başından bu yana %10 üzerinde değer kaybettik. Bir şekilde kurun daha stabil hale getirilmesi lazım.
    Merhaba ortaklar
    Portföyümün yüzde 19 u Sasa, yüzde 17 si Hektaş.Bu arsa ihalesi haberi nedeniyle elimdeki yüzde 5 Vesbeyi satıp Sasa almayı düşünüyorum.Elimde Ereğli Ttrak Aksa Froto kalacak temettüleri bana 10 sene yeter temettü dağıttıkları sürece.
    Sizce Vesbe satıp Sasa almam doğru bir hamle olur mu? Sorumluluk bana aittir

Not:Vesbe 8-10 aydır sadece 6 tl den 7 tl ye gelebildi.Neden bu kadar kötü gitti ve bu devam edecek mi?Bu konuda da yorumlarınızı rica ediyorum

Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Merhaba ortaklar
    Portföyümün yüzde 19 u Sasa, yüzde 17 si Hektaş.Bu arsa ihalesi haberi nedeniyle elimdeki yüzde 5 Vesbeyi satıp Sasa almayı düşünüyorum.Elimde Ereğli Ttrak Aksa Froto kalacak temettüleri bana 10 sene yeter temettü dağıttıkları sürece.

Not:Vesbe 8-10 aydır sadece 6 tl den 7 tl ye gelebildi.Neden bu kadar kötü gitti ve bu devam edecek mi?Bu konuda da yorumlarınızı rica ediyorum
    Portföyünüzde hali hazırda Sasa varsa ve Vesbe de hali hazırda tepkisiz aylar yaşamış ve taşımışsınız, ben olsam artık satmazdım.

Vesbe' nin dertleri klasik;

- Maliyet artışı (çelik..vs)
    - Parite düşüklüğü (euro' nun dolara karşı değersizleşmesi)
    - Patrona güvensizlik (yine hisse satar mı)
    - Zoren ve Vestel' in dev borçları

3.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Portföyünüzde hali hazırda Sasa varsa ve Vesbe de hali hazırda tepkisiz aylar yaşamış ve taşımışsınız, ben olsam artık satmazdım.

Vesbe' nin dertleri klasik;

- Maliyet artışı (çelik..vs)
    - Parite düşüklüğü (euro' nun dolara karşı değersizleşmesi)
    - Patrona güvensizlik (yine hisse satar mı)
    - Zoren ve Vestel' in dev borçları
    Teşekkürler Kaan bey hangi hisseler var sizde

Teşekkürler Kaan bey hangi hisseler var sizde
    Rica ederim Canmert bey.

Eregl, Vesbe, Kords, Alkim, Tkfen

5.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Rica ederim Canmert bey.

Tekrar Ereğli almanıza sevindim orada yazılarınızı bekliyorum ben çok yararlanıyorum yazılarınızdan

Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Rica ederim Canmert bey.

Üstat, Alkim'in temettü verimliliği nedir?
    Helalin adı kaldı gören yok; haram kapışıldı hâlâ doyan yok.
    Yusuf Has Hacib - Kutadgu Bilig

7.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Merhaba ortaklar

iş yatırımın vesbe için 2022 3,6 milyar , 2023 4,5 milyar net kar tahmini var eğer gerçekleşirse hem temettü açısından hem de hisse performansı açısından oldukça memnun eder yatırımcısını. Bence 19 milyon adet kapasite arttırımı gerçekleştirene kadar güncel hisse performansını dikkate almamak lazım.

Tekrar Ereğli almanıza sevindim orada yazılarınızı bekliyorum ben çok yararlanıyorum yazılarınızdan
    Ereğli konusundaki arkadaşlar çok hassas. Hep ereğlinin övülmesini istiyorlar. Ben biraz daha çift yönlü baktığım için foruma uyum sağlayamadım, eleştirileri de kaldıramadım açıkçası Tekrar yorum/haber..vs paylaşmayı düşünmüyorum.

Alıntı Originally Posted by Kamu Hukuku Yazıyı Oku
    Üstat, Alkim'in temettü verimliliği nedir?
    Temettü verimi her gün değişiyor. Siz kendi maliyetinize göre hesaplayabilirsiniz. Hisse başı "Net" 0,7164TL veriyor.
    Mesela benim maliyetim 18,5TL ve bu durumda temettü verimim "net" %3,9.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1004403

Sayfa 788/884 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •