Sayfa 788/965 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,297 - 6,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sevgili moruk ve kalem arkadaşları , foruma yazarak şenlendirdiğiniz için mutluyum lakin, yazdıklarınız açık değil. Anlaşılmıyor . belki de özellikle anlaşılmasın diye özel gayret gösteriyorsunuz. Dış işleri bakanlığı bile sizin kadar kafa yormuyordur.

Yarın mesai başlıyor. Şu şeyler ne olacak, 1- 2 satır yorum- grafik peşinde olan arkadaşlar yeni gönderi varmı diye bakarken sizin bozuk yazıları - meraktan - okumak zorunda kalıyorlar ! Okumak iyidir. Sonucunda bilgilenmek varsa ama kafa bulanıyor. Moruk yerine Gençler yazsa daha güncel olacak.

Etli butlu konular bekliyoruz moruk ve arkadaşlarından. Stres yaratmayan, ferahlatan şeyler. Sizi seviyorum bu nedenle eleştiriyorum . Saygılar.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sevgili moruk ve kalem arkadaşları , foruma yazarak şenlendirdiğiniz için mutluyum lakin, yazdıklarınız açık değil. Anlaşılmıyor . belki de özellikle anlaşılmasın diye özel gayret gösteriyorsunuz. Dış işleri bakanlığı bile sizin kadar kafa yormuyordur.

Yarın mesai başlıyor. Şu şeyler ne olacak, 1- 2 satır yorum- grafik peşinde olan arkadaşlar yeni gönderi varmı diye bakarken sizin bozuk yazıları - meraktan - okumak zorunda kalıyorlar ! Okumak iyidir. Sonucunda bilgilenmek varsa ama kafa bulanıyor. Moruk yerine Gençler yazsa daha güncel olacak.

Etli butlu konular bekliyoruz moruk ve arkadaşlarından. Stres yaratmayan, ferahlatan şeyler. Sizi seviyorum bu nedenle eleştiriyorum . Saygılar.
    Ressam dostum haklı Wallstreet boğasını incelemek lazım.
    Resmini buraya koydum:
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

abi kafa yormuyok egleniyok işte be Yav
    Bnm burda arkadaşım yok abi
    Özellikle sen hiç sevdiğim bi tip değilsin ha kurnaz tilki bey
    Emlak topiğinde
    Emlakçıları nası kandırdığını annatmağa devam et kardeş sen
    Hadi bakıym))
    Iyyk miğden galgtı yatıyom ben yatanzi baybay
    Son düzenleme : Moruk; 15-08-2021 saat: 22:52.

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    abi kafa yormuyok egleniyok işte be Yav
    Bnm burda arkadaşım yok abi
    Özellikle sen hiç sevdiğim bi tip değilsin ha kurnaz tilki bey
    Emlak topiğinde
    Emlakçıları nası kandırdığını annatmağa devam et kardeş sen
    Hadi bakıym))
    Iyyk miğden galgtı yatıyom ben yatanzi baybay
    Benim kibarlığımı yanlış anlamışsın ! Senin sevgine mazhar olmak zuldür. Emlakçılara yapılanlar zoruna gittiğine göre kafa aynı kafa.... Tam bir bulanık su ustasısın. En iyisi yasaklı listeme eklemek.

Siz boş veron ABD , Rusya,çin,afganistani bu mülteciler çok canımızı yakıyor ve etkisi büyük. Gelecekte Türkiye eski Türkiye olacakmi her geçen gün bir kadar sorun varmı önceki günü arattiriyor. O kadar karışıklık var nereye yatırım veyapsak zarardayiz. sürekli fakirlesiyoruz ,ailemiz için bir gelecek kurabilecek miyiz.

Bırrakkkk şimdi laf salatasını
    Hmn ekle de
    Çoluk cocuk zırıltısına alışık değilik kurban
    Thanks a lot
    Offf beaaa
    Adam taze mayıs gibi yapıştıydı
    Kurtulduğuma inanamıyorum
    Son düzenleme : Moruk; 15-08-2021 saat: 23:44.

2020 yılsonu kurunu 7,40 lardan alırsak, sanki sene sonu 8,60-70 civarı kapanış makul gibi. Bu senaryoyu bozacak tek gelişme, 300-400k daha Afgan ın ülkemize gelmesi. O zaman foncular doları düşürmeye gelir

Çin hükümeti Taliban ın Kabil i ele geçirmesi halinde kurulacak olan hükümeti tanıyacağını açıkladı.

Bu durumda Çin, Taliban'ın kuracağı hükümeti tanıyan ilk ülke olacak.

Çin, Doğu Türkistan da uygulamakta olduğu soykırıma son vermesi için yapılan her uluslararası çağrıya Uygur Türklerine soykırım yapmadıkları ve mücadele edilenin radikal İslamcı terörizm olduğu iddiasıyla yanıt veriyordu.

https://www.karar.com/dunya-haberler...e-oldu-1628737

Cin icin bu ne yaman celiskidir.

Bir yerde, mucadele edilenin radikal islamci teror oldugunu soyleyeceksin, diger yanda, belki de dunyanin en radikal islamci teror devletini taniyacagim diyeceksin.

Sayfa 788/965 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •