Sayfa 788/946 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon
Arama sonucu : 7561 madde; 6,297 - 6,304 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Bıktıracak ve süründürecek...çok süründürecek gibi..bu şerefli..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,977
    bu kadar baskı sonrası bu kız kaçar bak taktacı!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. Izdıraplı seanslara geri döndük yine, tahtayı tekrar ateşleyecek bir haber lazım.
    Öbür liman yine %5 yukarıda.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Maharaj ustanın haberleri güzel ateşliyordu.. oda sattı gitti sanırım..glyh.de yazıyor..

5. Bilanco son tarih bu gün mu

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    Bilanco son tarih bu gün mu

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bu gün olmalı..akşam saat 12 ye kadar süreleri var...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Maharaj ustanın haberleri güzel ateşliyordu.. oda sattı gitti sanırım..glyh.de yazıyor..

Maharaj pek sıkıntıya gelmiyor, nerede hareket orada bereket bir tarzı var, 60-70 yaparsa yine döner, bol kazançlar dilerim kendilerine.
    Zaten yatırımcı ilgisi epey azaldı, kemik yatırımcı ve de umutlarını yitirmeyen az sayıdaki yeniler.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Maharaj pek sıkıntıya gelmiyor, nerede hareket orada bereket bir tarzı var, 60-70 yaparsa yine döner, bol kazançlar dilerim kendilerine.
    Zaten yatırımcı ilgisi epey azaldı, kemik yatırımcı ve de umutlarını yitirmeyen az sayıdaki yeniler.
    herkes kısmeti kadar kazanır diyorum ben...geçmişte atatp yi maharaj dostum 35 civarlarından almıştı 40 civarlarında ilk önemli baskıda satmıştı...ben ise 170 e kadar sabır etmiş ardından ağır baskıya ben de dayanamayıp 123 ten satmıştım...sonrasında o başka hisselerde ekmek yedi ben de başka hisselerden...

dediğim gibi borsa işleri biraz da kısmet işidir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 788/946 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •