-
Cihangir kardeş müsait bir zamanda bir yerde çay içelim fiziki altın gibi bir birimizi görelim
-
Amcamın damadı bir yazı yazmış WhatsApp tan paylaşmış biri polise yada başka yere atsa dakikasında sorgusuz sualsiz tutuklanır unutulur orada. Dedim sil bak çoluk çocuğun var. Seçime kadar temiz yatarsın dedim. Haklısın dedi sildi. Brn bunlar olduğunu sürece sosyal medyaya girmiyorum. Paylaşımın uzantısından güme gitmeyelim.
-
Dün benzin ve motorin fiyatları dikkatimi çekti. Bunlar EUR bazında seneler önce 1,7 EUR değilmiydi. Bence petrolü olmayan bir ülke için çok ucuz. Gabardan oluk oluk gelmiyorsa. Ha İngilize yedirmek başka bir şey. Ama ilk yapılacak şey bunu o seviyeye çekmek.
-
YouTube de ki videolar doğruysa Belçika Hollanda İsveç Norveç Finlandiya buradakilerin bazıları market ve sigara alışverişi için daha ucuz olan başka ülkelere gidiyor. Adamın harcadığı yol masrafının çıktığında baya kâr ediyor. Belçika da eski mahalleden arkadaşım var tütün ve sigarayı başka ülkeden alıyorum demişti. Orada elektrikli araç çok yaygın.
-
Bir kaç sene içinde Suriyelilerin çoğu ülkesine döner. Malum bizde 8 dairede Suriyeli var. Ağır işlerde 1/2 ücrete çalışıyorlar. Aldıkları para kira ısınma ve faturaya yetmiyor. Mecburen bir evde iki üç aile kalıyor evler de çok bakımsız. Bunlar ücretler artmazsa kesin gider yerine Afganlılar gelir. Bunlar tek bekar geliyor. Karısını kızını Afganistan da bırakıyor. Bunların eninde sonunda tecavüz taciz yapması çok olası.
-
-
Bazen düşünürüm, bu bölücü alçaklar ve Fetö iti başarılı olsaydı, memleketin durumu bundan daha kötü olabilirmiydi.
Hangi kafa, nasıl bir düşünceyle, yargı erkini CIA ajanı bir örgüte teslim edebildi.
Hangi öngörü ve beklenti, TSK'nın en mahrem arşivini bu fetö'nün itlerine teslim eder.
Ve hangi safnoz hala bunların vatan için memleket için olumlu bir şeyler yapabileceğini umut eder.
Akıl tutulması olur, olur da bu kadar mı olur.
Milletin ferasetiymiş.
Hala Temmuz'da faizler inerse, borsa toparlar diye düşünüyor.
Sandık gelirse diyor.
Şaşarım bu saflığa.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri