Sayfa 789/919 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    2025 yılında dolar 35 lira civarı olursa ve satışlar 80 milyon dolar olursa (PAM= 40 milyon dolar ( sekötün yüzde 1 ) geri kalan diğer ürünler= 40 milyon dolar , toplam 80 milyon dolar) bakalım HBK ne çıkıyor?

80 milyon dolar çarpı 35 lira dolar kuru= 2 milyar 800 milyon tl ciro.

Brüt kar yüzde 85 ten =2 milyar 380milyon tl brüt kar yapar.

Taş çatlasa faaliet giderlerini 2 senede 5e bile katlasa , yani 500 milyon tl faaliyet gideri yapsa 2025 yılında( papya tuvalet kağıdı ve link toplamda şu an 12 milyon tl pazarlama ve argeye harcıyorlar) ; Ayrıca 500 milyon tlharxansa bile , bunun tam hesaplamadım ama 50 milyon tlsi geri gelecek teşvik olarak ticaret bakanlığından . https://www.turquality.com/e-turquality

brütk kar eksi faaliyet gideri= 1 milyar 880 milyon tl kar.

yani hisse başı kazanç= 43,92 tl ...kabaca 44 tl HBK olur diyelim.

hisse diyatı şu an 26,76 tl bölü 44 tl HBK = 0,60 F/K çıkar.

30 F/K bölü 0,60 = 50 kat ya da 1320 bölü 44 HBK =30 FK

60 F/K bölü 0,60 = 100 kat ya da 2640 lira bölü 44 HBK = 60 F/K

100 F/K bölü 0,60 = 166 kat ya da 4400 lira bölü 44 HBK = 100 FK

sen beceremedin bu işi Spek Bey..

artık gitme vaktin geldi Spek Bey..

hadi yallahhhhhhh başka kapıyaa...

kışşş kışşş. Haydiiiiiii anca giderssin.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
    2025 sonuna kadar veya 2026 yılı başına kadar süren yok çünkü borsa, piyasa oyuncuları her zaman geleceği satın alır... sonuç olarak 1 sene 4 ay 1 günün kaldı zavallı beceriksiz tahtacı

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin

2. o zaman geldiğinde ,

Spek Bey, belki sen olmayacaksın ama çünkü sen gitmiş olacaksın bu tahtadan ama;

bu yeni gelecek tahtacıya 60 F/K dan yukarda çıkan sayıyı müsait bi yerine bırakacağım onun .

sonuçta brüt kar marjı yüksek , tonlarca para harcıyor yatırıma argeye pazarlamaya , üstüne bedelliden de yatırıma harcanaka para, üstüne de teşvik olayı var e-turqualityden ..eeeeben bu hisseyi sana 30 Fk ya satacağım böyle şirketi?

Malum diğer çöp yazılım , sözde uzay hisseleri F/S leri 25 lerde , 30 larda fiyatlanıyorken ben sana 30 F/K dan şirket mi satacağım yeni Spek Bey , sana söylüyorum. Zaten şu an ki Spek Bey artık muhatabım değil. Ben yeni spek Beye şimdiden sesleniyorum.

Son düzenleme : lionnes1; 31-08-2023 saat: 13:19.

3.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    2025 yılında dolar 35 lira civarı olursa ve satışlar 80 milyon dolar olursa (PAM= 40 milyon dolar ( sekötün yüzde 1 ) geri kalan diğer ürünler= 40 milyon dolar , toplam 80 milyon dolar) bakalım HBK ne çıkıyor?

Taş çatlasa faaliet giderlerini 2 senede 5e bile katlasa , yani 500 milyon tl faaliyet gideri yapsa 2025 yılında( papya tuvalet kağıdı ve link toplamda şu an 12 milyon tl pazarlama ve argeye harcıyorlar) ; Ayrıca 500 milyon tlharxansa bile , bunun tam hesaplamadım ama 50 milyon tlsi geri gelecek teşvik olarak ticaret bakanlığından . https://www.turquality.com/e-turquality

Pam Pazarından 40 milyon dolar sektörün minimum yüzde1 , daha fazla da gelebilir..

diğer ürünlerinlerin pazarından da 40 değil de 60 veya 80 milyon dolar da gelebilir

100 FKdan satarım sana o zaman. Gerçi 80 milyon dolar gelse de 100 F/Kdan satamı düşünüyorum artık.. F/S olarak ise minimum 20 .

yeni Spek Bey sana diyorum .. şu naki Spek Beyi muhatabın değil artık. Bu sebeb şimdiden sana sesleniyorum Spek bBey 100 F/K dan satarım sana 100 milyon dolar veya üzeri ciro oluşursa haberin olsun. Gerçi 80 milyon dolar gelse de 100 F/Kdan satamı düşünüyorum artık..

zaten şu anki Spek Beyin 1 sene 4 aylık ömrü kaldı.. hisseyle yıllardır oynadığı gibi yine oynamaya devam ediyor.

Ne diyeyim oyun oynamayı çok seviyor bilakis hırsızlık oyunununu.

Ama 1 sene 4 ayı kaldı.

4. emekli olıuyorsun tahtacııı emekliiiii emekliii

haydi güle güle sana

Senden kurtulmaya 1 sene 4 ay kaldı zavallı tahatcı Spek Bey

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    emekli olıuyorsun tahtacııı emekliiiii emekliii

haydi güle güle sana

Senden kurtulmaya 1 sene 4 ay kaldı zavallı tahatcı Spek Bey

ulan sen 1 sene 4 ay sonra bu hisseden gittiğinde pastahaneden gidip pasta alıp kutlayacapım o günü.

bunu yapacağım . Pastalarda yazılan doğum günü kutlu olsun yazısı yerine Spek Beyden kurtuluş günü yazısı yazacağım pastanın üzerine.

6. Böyle operasyon çocuğuna nerden denk geldik ......
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

7.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    ulan sen 1 sene 4 ay sonra bu hisseden gittiğinde pastahaneden gidip pasta alıp kutlayacapım o günü.

bunu yapacağım . Pastalarda yazılan doğum günü kutlu olsun yazısı yerine Spek Beyden kurtuluş günü yazısı yazacağım pastanın üzerine.

Borsa 8 bin puanı da geçti ... şu ana kadar söylediğim her şey gerçekleşti..

kontrolmatiken tutun , borsa endeksi tahminine , dolar tahmine kadar..

En son da Sahol Ve Bİzim market hissesini çok potansiyelli olduğunu söylemişitm .. Onlar da gerçekleşiyor.. Bizim market hissesi söyledğimden beri yüzde 10 dan fazla yükseldi toplamda , Sahol Da öyle . ( Aslında SAHOL VE BİZİM MARKET hisselrini çok çok önceden bulmuştum , ama buraya yeni yazdım onları)

SAHOL için minimum 2 kat , Bizim market için ise minimum 3 kat yükseliş bekliyorum 1 senede.

Bu hırsızların cirit attığı hissede ise;

1 sene 4 ayı süresi kaldı zavallı Spek Beyin bırakalım artık sinirlenmek yok çünkü zaman onun için daralıyor.... doya doya zavallı hırsızlık oyununu , yıllardır yaptığı gibi oynamaya devam etsin

1 sene 4 ay sonra yani 2025 yılının başlarında bu SpekBey emekli olacak. Sözüm olsun, ona emeklilik pastası alacağım üzerine de 6 tane mum koyacağım . 6 mum çünkü 6 senedir hırsızlık yapıyor her bir mum 1 seneyi temsil ediyor, o yüzde 6 tane mum.

Bu Spek Bey ,1 sene 4 ay sonra emekli olduğunda , her sene aynı gün pasta alacağım . Belirli bir gün belirleyip , senede 1 kez o gün de pasta alacağım ve yıldönüm olarak o günde kutlama yapacağım.

8.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku

2025 yılı sonunda yeni Spek Beye ,

diğer çöp yazılımların 20 küsür F/S lerde fiyatlandığı bir borsada,

2025 yılında veya 2026 yılı başında ;

F/S 20 ve F/K 60 tan aşağı satmam yeni Spek Beye. ( şimdiki Spek Beye artık muhattabım olmadığı için bundan sonra bütün yazılarımda yeni Spek Beye sesleneceğim)

Sayfa 789/919 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •