Sayfa 789/1002 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. üzerinden 65 kiloluk 32 milyon değerinde altın çıktı.

Parfüm alma bahanesi ile gümrüklü sahaya sokulan bu kişiye Ticaret Bakanlığı nda görevli bir daire başkanının yardım ettiği ortaya çıktı.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, bu kişiyle ilgili durumu gündeme getirdi. Polat ın bu iddiası üzerine Ticaret Bakanı Mehmet Muş, “Bu kişinin gümrüklü sahaya girmesine yardımcı olan daire başkanı hakkında soruşturma başlattım†dedi.

Kişi, İstanbul Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...cikti-6782497/

Ayı olsa çıkar da ayı yok.128 net rezervi bulsalar seçim öncesi bu cari fazla macerasına asla girmezlerdi.dusuk faiz yüksek kur işi tehlikeli.bu milletin parasına dokunmaya caksın. istersen çal çırp istersen fuhuş yap istersen uyuşturucu sat istersen de alnının akıyla işini yap önemli değil önemli olan eve ekmek getir eve ekmek getirmezsen karın da çocukların da seni kapıya koyar.tesbihte hata olmaz ama durum bu.

3. Her yolla kaciyor ve kaciriyorlar.

4. Ah batırel ah...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    üzerinden 65 kiloluk 32 milyon değerinde altın çıktı.

Parfüm alma bahanesi ile gümrüklü sahaya sokulan bu kişiye Ticaret Bakanlığı nda görevli bir daire başkanının yardım ettiği ortaya çıktı.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, bu kişiyle ilgili durumu gündeme getirdi. Polat ın bu iddiası üzerine Ticaret Bakanı Mehmet Muş, “Bu kişinin gümrüklü sahaya girmesine yardımcı olan daire başkanı hakkında soruşturma başlattım†dedi.

Kişi, İstanbul Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...cikti-6782497/
    Akıl alır gibi değil,65 kilo...Kimin eli,kimin cebinde belli değil.

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Akıl alır gibi değil,65 kilo...Kimin eli,kimin cebinde belli değil.
    Ustelik Mustesarin, Bakanin haberi yok, daire baskani yapiyor, yersen.

7. Programa göre kafilenin 7 Eylül -16 Eylül arası Hannover'e gelmesi gerekiyordu. Ama bu tarihler arasında Türkiye'den çıkış yapmadıklarını tespit ettim. Şüphelerimi bir kez daha Başkonsolosa ilettim. Başkonsolos, Belediye hangi partidenmiş? diye sorunca bilgisayardan AK Parti olduğunu öğrenip bildirdim.

Yeşilyurt Belediyesi nin pasaportları çıkartırken ortak etkinlik yapacaklarını duyurduğu Hannover Belediyesi nin programdan haberinin dahi olmadığını öğrendim. Davetiyelerde ismi geçen aracı Ersin Kilit GMBH isimli firmanın ofisinin ise Hanover Başkonsolosluğumuza 400 metre uzaklıkta olduğunu öğrenince işin içinde yasadışı insan kaçakçılığı olabileceği düşüncemi yine Başkonsolosa aktardım.

Ekim ayı sonunda, 45 kişilik kafilede yer alan isimleri tek tek araştırınca, Türkiye ye dönüş yapmamalarına rağmen pasaportlarının Muhafazada olduğu yani İçişleri Bakanlığı na iade edildiğini öğrendim.

https://www.birgun.net/haber/gri-pas...ymislar-366604

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
    11.20...bugün iyi trade yaptırdı,acep tekrarında 10.90 yaparmı acep...ytd.

Sayfa 789/1002 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •