Sayfa 789/1009 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Değerli arkadaşlar,şahsımca 3.73-3.75 doların kısa vadede görüp göreceğimiz uç noktasıdır....Bu saatten sonra yüksekten dolarını bozan yabancılar, % 5-8 azalmış hisse de pozisyon açarlar ve kar + kar yaparlar.....Dolarım olsaydı bozardım,ama yok...nakitim vardı onuda bugün seans açılışında hisseye bağladım....

2.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    şimdi powerpc ameriga da mı kaldı. gelemeyecek mi
    artik gemi kargosunda yolculuk yapar

BAĞ-GUR Emekli maşım TL. her bir şeyi TL. ilen alıyorum, bana ne doların yükselişinden!

İsterse 5 gayme olsun bir şey olmaz, benzini 50 gaymelik yerine 100 gaymelik alırız olur biter!

Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar,şahsımca 3.73-3.75 doların kısa vadede görüp göreceğimiz uç noktasıdır....Bu saatten sonra yüksekten dolarını bozan yabancılar, % 5-8 azalmış hisse de pozisyon açarlar ve kar + kar yaparlar.....Dolarım olsaydı bozardım,ama yok...nakitim vardı onuda bugün seans açılışında hisseye bağladım....
    Tek konu vize konusu olsa normalde katılırdım da..FED'in sıkılaştırma beklentilerinin başladığı durumda ve bu işten en çok etkileneceklerden biri olduğumuz düşünüldüğünde, doların eskisi gibi düşmesi kolay gözükmüyor..en azından Aralık FED faiz artışı beklentisi doları piyasalarda destekleyecek görünüyor, verilerde değişiklik olmazsa tabiki..Zar, Ruble, Mxn vb. dolar karşısında bugünkü yükselişlerine bakılırsa, durum daha net ortaya çıkar..

Ayrıca kendim için konuşursam..doların bir kısmını bozdursam mesela, hangi Tl faizindenden bankaya yatıracağım..birde bozdurduğum meblağ çok yüksek olmazsa..değmez..YTD..

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EKaya Yazıyı Oku
    artik gemi kargosunda yolculuk yapar
    adam vizeyi onceden aldigi icin TR ye gelir

sonrada buralarda Amerikayi ovup ovup beni deli eder

o adam deli ediyor beni

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Tek konu vize konusu olsa normalde katılırdım da..FED'in sıkılaştırma beklentilerinin başladığı durumda ve bu işten en çok etkileneceklerden biri olduğumuz düşünüldüğünde, doların eskisi gibi düşmesi kolay gözükmüyor..en azından Aralık FED faiz artışı beklentisi doları piyasalarda destekleyecek görünüyor, verilerde değişiklik olmazsa tabiki..Zar, Ruble, Mxn vb. dolar karşısında bugünkü yükselişlerine bakılırsa, durum daha net ortaya çıkar..

Ayrıca kendim için konuşursam..doların bir kısmını bozdursam mesela, hangi Tl faizindenden bankaya yatıracağım..birde bozdurduğum meblağ çok yüksek olmazsa..değmez..YTD..
    Ya aklıma gelmişken birde herşeyi algı yönetimine bağlayanlar vardı..hani halk dolara gömülmüştü, asla ve kat'a yükselemezdi..yinede algı yönetim olayı sıfırdır diyemem ama her şeyi o tarafa yüklemek çok doğru bir çıkarım değil kanımca..Algı yöneticileri şimdi külliyen zararda..

Sn Karakemal algı kurbanı mı oldu şimdi?..

Alıntı Originally Posted by COLOR Yazıyı Oku
    her seyı bılen baskan yırtık donun da hıkayesını bılıyordur muhakkak
    bilmemmi
    senin gibilerin yaaşdığı yer
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    BAĞ-GUR Emekli maşım TL. her bir şeyi TL. ilen alıyorum, bana ne doların yükselişinden!

İsterse 5 gayme olsun bir şey olmaz, benzini 50 gaymelik yerine 100 gaymelik alırız olur biter!
    bende zamdan etkilenmemek için her defasınd a100 tl lik alıyorum
    ama
    100 lük yakında koklamalık kalacak depoda
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 789/1009 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz