Sayfa 79/469 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 625 - 632 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. sanki 2-3 kişi ortak kahvehane açmış, birisi koyduğu parayı geri istiyomuş, gibi davrandık.

2. müjdat, bizi kafasına göre, yalandan ortak etmiş, kendimizi patron sandık.

gen yatırımı, jeneratör genel kurulunda ve yönetim kurulunda , biri temsil ediyo bizim adımıza. o da gitmiş, her şeye onay vermiş.

alan müjdat- satan müjdat- kararı veren - onaylayan-ibra olan- ibra eden. her şey müjdat.

3. kendi kendi şikayet etmediği için 330 bin ceza yiyen bile müjdat

4. elinde imkan varsa, yasa izin veriyosa, bunu gen yatırıma ödetecek, sonrasında kendine rücu ettirmeyecek olan bile müjdat.

5. tüm gen gurubunun bilançolarını hazırlayan karar bağımsız denetim şirketi borsadan atılma ile gen gurubunda görevi sona erdi o yüzden bilançolar bundan sonra yayınlanmaz bence

6. gen grubunda sorun deniz in dediği gibi müjdat patronun ilginç hareketleri önce 2013 2014 yıllarında rekorlar ilk 100 sanayi şirketi arasına girmeler hatta brüt satışlarda net satışlarda ilk 100 sanayi şirketine girme türkiye genelinde genpower jenaratörü ilk 100 sanayi şirketine arasına sokması ödüller alması o dönemin sanayi bakanından ödül alması bunların hepsini bir kalemde sildi karar bağımsız denetim şirketi ile anlaşarak bunların hepsi silindi tekrar 2012 yılında yaşadığı finansal zorluklara döndü ilginç bir şirket ve patron var 2016 yılında karar denetim bağımsız şirketi gen gurubunun bilançolarını hazırlayarak adeta şirketin borsadan atılması için gönderilen eksi öz sermaye zarar rekorları kırdıran bilançolarla tersi bir durum yaşattılar hangisi doğruydu bakandan aldığı ödül mü yoksa en son açıkladığı bilançolar mı ne iş

bir de 2016 senesinde nisan ayında iflas erteleme istemesi bu da tam uydu hem bilançolara hem genel seyrine
    Son düzenleme : meteak; 20-05-2017 saat: 00:41.

7. tek kurtuluş yolu jenaratör hisselerini yüzde 91 oranında hepsini devretmesi birine mahkemeden önce tabi

8. bir sürü sektörde jenaratör firması var büyümek isteyen bunlardan birine satılabilir şirket tümü ile neden satmıyor sat kardeşim sonuçta holding bu sat kurtul yani olmadı yurt dışında sat içerde alıcı yoksa

Sayfa 79/469 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •