Yabancı kalmamış artık biz bizeyiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ortak hisse 3,50 oldu hala mutlusun, hala olumlusun, nereden geliyor bu mutluluk bilmiyorum ama ne mutlu sana, thy 5 tlden 15 tlye gitti, aselsan 9 tlden 45 tl ye gitti, gübre 9 tlden 3,50 tlye geldi, hala umutlusun mutlusun, çok ilginç.
Ayrıca beni cempre şikayet etti ve 1 ay ceza aldım, cemprede sozde burda bizim yanımızda bir arkadaş görünümünde, adam beni durduk yere şikayet etti 1 ay ceza aldım.
Karaya ma ile ilgili bakana başbakana ve cumhura sürekli yazarak gidici demiştim iki ay önceden dediğim gibi gönderdik şükür, sırada yumaklı var, yumaklı ile ilgili yazılar gönderiyorum heryere sürekli,
Burda boş boş yazmakla hergun olmuyor kisaca, gerekli mercilere gerekçeli yazılar yazarak gerçeği göstermek lazım, zaten burda dost bildiğimiz cempre bile bizi forma şikayet edip engellettiriyorsa burda kimseye güvenmemek lazım.
Borsada iki yılın en çok istikrarlı zarar ettiren hissesi gübre seçildi bu arada,
Ayrıca fiyatı uygun yere geldi, fiyat kazanç oraranı na göre bakınca 3,50 ile 4 tl ler gübrenin hak ettiği fiyatlar.bundan yukarsi su anki fiyat kazanç tablosuna gore abartılı olur zaten, bundan sonra akacaklar bunu göz önünde alarak alim satım yapmali bence, yani 7 ler 8 ler hayal olur ancak, o fiyatlar bir defalık millete itelemek için olağandışı fiyatlardı bence, gerçek fiyatı 3,50 ile 4 arası , yerine oturdu böylelikle.şirket zaten borsaya kapıları kapatmış sadece siyasi hareket ediyor , borsada ki hisselerin hareketine bakmıyorlar bile. Bu yılda temettü vermezler yine, bu görünüyor.
Merak edenlere benim maliyet mevduata vurunca 8 tl lerde. Yani bana giren girdi zaten.bundan sonra alacaklar fiyat olarak uygun yerden alır ancak boşuna 7 veya 8 hayali kurarak almasın. Ytd.
ortak 2015 yılına kadar gubrf=aselsn dı...bu 2010 yılında 1 gubrf=7 Aselsn dı....kısaca 2015 yılı tarihi zriveye kadar biz hep öndeydik sonrası malum ne olduğu belli olmayan yöneticilerle yola devam ettik vekil vs..benim olumlu olmam mümkün değil şuan için ama gelecek için olumluyum....3,30 maliyetle 9 tl den satmadım 2 tl ye düştü satmadım...çift basamak inadım var gerekirse çocuğuma kalır yapacak birşey yok...thyao için hissemi % 50 satmak istedim 2 kere elim gitmedi...5 tl lerde iken....şu ortamda satıp başka hisse almak için geç...olur mu bilmiyorum çok düşük olasılık gubrf 6 tl olursa aselsn 20 tl civarı olursa %30-40 aselsn ile değişim yapabilirim...bu ortamda bildiğim fazla beklentili hisse yok beklemek zorundayım nasipsizlik diye birşey var 10 tl olsaydı elimde gubrf olmazdı...hisse ile ilgili beklentiler var ve hiçbiri gerçekleşmiş değil o yüzden bekliyorum.
şirket kar etmeden ayakta kalabiliyorsa bende zaman kaybederek ayakta dururum...sonuçta ilk yapacakları raziyi satmak olur öyle durumda hisse yine hareketlenir...800 dolarlardan 160 dolara gelmiş bir üre fiyatı var...üre fiyatı demek razi demek bu şartlarda iyi bilanço zor ama yukarı istek var gübre fiyatlarında...
Yer İmleri