Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 79/615 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 4987 madde; 625 - 632 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Mevsimsiz açan çiçekler çabuk solarlar. Fazla gülenler de aynı oranda gözyaşı döker. Sabır ile açacağı zamanı bekleyen çiçeğin kokusu dünyaya bedeldir ve kişi olmayacak bir şeye deli kahkahalar atmak yerine tebessüm ile izlerse sonra çok üzülmez.
    Sabır iyidir...
    Üzülmeden izlemek heyecanlanmamak aşırı sevinmemek hedefe koşmadan gitmek daha bir güzeldir.
    Bol Kazançlar İheva.....

2.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Mevsimsiz açan çiçekler çabuk solarlar. Fazla gülenler de aynı oranda gözyaşı döker. Sabır ile açacağı zamanı bekleyen çiçeğin kokusu dünyaya bedeldir ve kişi olmayacak bir şeye deli kahkahalar atmak yerine tebessüm ile izlerse sonra çok üzülmez.
    Sabır iyidir...
    Üzülmeden izlemek heyecanlanmamak aşırı sevinmemek hedefe koşmadan gitmek daha bir güzeldir.
    Bol Kazançlar İheva.....
    Güzel betimlemenize bir imza da benden Sn. Başkent 'li, eyvallah ....

Edindiğim ve de sürekli gözlemlediğim bir hayat tecrübesidir; Hayatta istisnasız her şeyin bir bedeli var! Bu bedel de tabiat yasaları ile belirleniyor ve istisnasız bu yasalar EŞİTLENME eğilimi üzerine kurulu...
    Yüksek basınç alçak basınç ile eşitlendiği an, fırtınanın dindiği andır,
    Çok yoğun tuzlu denizlerden/okyanuslardan az yoğun tuzlu denizlere/okyanuslara bitmek bilmez bir akıntı vardır. Tabiat yasaları, bir kez bile ödün vermez, yoğunluğu eşitleme çabası yasa gereği bitmez tükenmez...!
    ...
    ...
    Bu örnekler çek uzasın gider.....

Aynı yasa varoluşun genetik kodları gibi... Fiziksel yapımızdaki simetrik geometri, yine doğanın anayasasındaki baş madde EŞİTLİK/EŞİTLENME ilkesine dayanıyor...
    Hal böyle iken, bizlerin duygusal çalkantılarının, bu yasanın dışında hareket etmesinin mümkünü yok...!
    Son söz sizden alıntı olsun; Fazla gülenler de aynı oranda gözyaşı döker...! Bu terazinin şaştığını hiç görmedim...

Sağlıkla,
    Çalışmalarım; düşüncelerimdir, hayallerimdir. Eğitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
    YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ...! YÜKSEK RİSK İÇERİR...!

3.  Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku
    Güzel betimlemenize bir imza da benden Sn. Başkent 'li, eyvallah ....

Edindiğim ve de sürekli gözlemlediğim bir hayat tecrübesidir; Hayatta istisnasız her şeyin bir bedeli var! Bu bedel de tabiat yasaları ile belirleniyor ve istisnasız bu yasalar EŞİTLENME eğilimi üzerine kurulu...
    Yüksek basınç alçak basınç ile eşitlendiği an, fırtınanın dindiği andır,
    Çok yoğun tuzlu denizlerden/okyanuslardan az yoğun tuzlu denizlere/okyanuslara bitmek bilmez bir akıntı vardır. Tabiat yasaları, bir kez bile ödün vermez, yoğunluğu eşitleme çabası yasa gereği bitmez tükenmez...!
    ...
    ...
    Bu örnekler çek uzasın gider.....

Aynı yasa varoluşun genetik kodları gibi... Fiziksel yapımızdaki simetrik geometri, yine doğanın anayasasındaki baş madde EŞİTLİK/EŞİTLENME ilkesine dayanıyor...
    Hal böyle iken, bizlerin duygusal çalkantılarının, bu yasanın dışında hareket etmesinin mümkünü yok...!
    Son söz sizden alıntı olsun; Fazla gülenler de aynı oranda gözyaşı döker...! Bu terazinin şaştığını hiç görmedim...

Sağlıkla,
    Hocam siz ve sizin gibi değerli ve motive edici yorumlarinizdan dolayı teşekkür eder sizleri Allah'a emanet ediyorum.artik twitter da pek gorunmuyorsunuz.hocam sorum şu; alt destek ve üst direnç hedeflerimiz nedir?Teşekkür eder hurmetlerimi sunarım. Cenabı Mevlam cumlemizin işini gücünü rast getirsin inşaAllah.

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ugur1065 Yazıyı Oku
    Hocam siz ve sizin gibi değerli ve motive edici yorumlarinizdan dolayı teşekkür eder sizleri Allah'a emanet ediyorum.artik twitter da pek gorunmuyorsunuz.hocam sorum şu; alt destek ve üst direnç hedeflerimiz nedir?Teşekkür eder hurmetlerimi sunarım. Cenabı Mevlam cumlemizin işini gücünü rast getirsin inşaAllah.

Öncelikle içten, gönülden, iyilik zemininden geldiği her halinden belli dualarınız için teşekkür ederim,
    Amin, cümlemizin Sn. ugur1065,

Twitter 'ı, grafik analizlerimin veri tabanı gibi kullanıyorum. Burada paylaştığım tüm grafiklerin URL adresi twitter 'dadır. Grafik hazırladıkça ilk orada yayınlıyorum yani...

Destek ve dirençlere gelince;

NŞA 'da bir hisse olsa, en son direnç seviyesi olan 0.51/0.52 'nin destek olarak tutunup tutunmadığını test etmek ister. Ancak sözkonusu IHEVA olunca NŞA işlemez. Destek seviyesinden itibaren 2-3 kademe tuzaklama ihtimali her düzeltmede verilmeli. Nitekim son OBO çalışması tamamen TUZAK maksatlı itinayla hazırlanmıştı. Son grafik paylaşımımda bunun TERSTEN okunma ihtimali üzerinde de durulmasını vurgulamıştım. En sert düzeltme bile yapsa 0,47 altını artık beklemiyorum.

Yukarı yönde ise; Aylardır beklediğimiz bu 2. dalga Nisan/Mayıs gibi gelseydi 0.6x 'lar hedef olurdu. Zira o dönemde bir çok analizimde teknik olarak 0.6x 'ların bangır bangır bağırdığını işaret etmiştim hep. Ancakkkk 2. dalga gecikmeli geldi...! Bu gecikme de dalga boyunu arttırdı...! Yeni hedef 0.7x 'lerden daha aşağıda olmaMAlı...! Daha iyimser bir tahminle ben tahtacıbaşı olsam yeni direnç seviyesini 0.9x 'lar yapardım...!
    Lakin bizim tahta yapıcının da TERSE DÜŞÜRMEDE ne kadar mahir olduğunu unutMAmak lazım...!
    Bu nedenle kendi adıma yıllar sonra DÜŞEN TREND YÜKSELENE DÖNMÜŞKEN trade etmeyi büyük risk olarak görüyorum...!
    Kendi stratejim gereği yükselen trendde (kıpkırmızı bir düzeltme dönemi olsa bile) hareket etMEmeyi, ANA TRENDİN keyfini sürmeyi yeğlerim. VE öyle de yapıyorum...

Not: Mutlaka herkesin kendi koşullarına uygun bir STRATEJİ geliştirmesi başarı oranını yükseltecektir...!

Sağlıkla,
    Çalışmalarım; düşüncelerimdir, hayallerimdir. Eğitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
    YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ...! YÜKSEK RİSK İÇERİR...!

5.  Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku
    Öncelikle içten, gönülden, iyilik zemininden geldiği her halinden belli dualarınız için teşekkür ederim,

Twitter 'ı, grafik analizlerimin veri tabanı gibi kullanıyorum. Burada paylaştığım tüm grafiklerin URL adresi twitter 'dadır. Grafik hazırladıkça ilk orada yayınlıyorum yani...

NŞA 'da bir hisse olsa, en son direnç seviyesi olan 0.51/0.52 'nin destek olarak tutunup tutunmadığını test etmek ister. Ancak sözkonusu IHEVA olunca NŞA işlemez. Destek seviyesinden itibaren 2-3 kademe tuzaklama ihtimali her düzeltmede verilmeli. Nitekim son OBO çalışması tamamen TUZAK maksatlı itinayla hazırlanmıştı. Son grafik paylaşımımda bunun TERSTEN okunma ihtimali üzerinde de durulmasını vurgulamıştım. En sert düzeltme bile yapsa 0,47 altını artık beklemiyorum.

Yukarı yönde ise; Aylardır beklediğimiz bu 2. dalga Nisan/Mayıs gibi gelseydi 0.6x 'lar hedef olurdu. Zira o dönemde bir çok analizimde teknik olarak 0.6x 'ların bangır bangır bağırdığını işaret etmiştim hep. Ancakkkk 2. dalga gecikmeli geldi...! Bu gecikme de dalga boyunu arttırdı...! Yeni hedef 0.7x 'lerden daha aşağıda olmaMAlı...! Daha iyimser bir tahminle ben tahtacıbaşı olsam yeni direnç seviyesini 0.9x 'lar yapardım...!
    Lakin bizim tahta yapıcının da TERSE DÜŞÜRMEDE ne kadar mahir olduğunu unutMAmak lazım...!
    Bu nedenle kendi adıma yıllar sonra DÜŞEN TREND YÜKSELENE DÖNMÜŞKEN trade etmeyi büyük risk olarak görüyorum...!
    Kendi stratejim gereği yükselen trendde (kıpkırmızı bir düzeltme dönemi olsa bile) hareket etMEmeyi, ANA TRENDİN keyfini sürmeyi yeğlerim. VE öyle de yapıyorum...

Not: Mutlaka herkesin kendi koşullarına uygun bir STRATEJİ geliştirmesi başarı oranını yükseltecektir...!

Sağlıkla,
    Belki de herkesin direnç olarak düşündüğü yeri destek yapıp yukarı sert yapacak. Grup yeni haberlerler ve hikayelerle öne çıkmalı.. Yoksa yol çok uzun olmayabilir..

6.  Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku

Sağlıkla,
    Hocam, değerli zamaninizdan ayırıp cevap verme nezaket inde bulunduğunuz için ayrıca teşekkür ederim. inşaallah Cenab-ı Mevlam bütün zarar da olan kardeşlerim zararlarını çıkartıp kâra geçirmeyi nasip etsin. Bizimde beklemekten başka alternatif imizin olmadığı ortada.Aciklamalarinizdan dolayi Tekrar Allah razı olsun hocam .

7. LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 79/615 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •