Sayfa 79/462 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 3692 madde; 625 - 632 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1. Tufan bey siz o tiplerı dıkkate almayın lütfen

[QUOTE=TUFAN77;2718478]
     Alıntı Originally Posted by godzilla34 Yazıyı Oku
    Arkadaşım sen denetçi falan değilsin ,yazın
    Tamamen olmasını istediğim senaryo ama yanlış,bir defa 5 milyar sermayenin ne demek olduğunu biliyormusun ? Yeniden yapılanacak bir bankaya neden bu kadar sermaye bağlansın ? Ziraat ın iş bankasının Akbank’ın Türkiye’nin en büyük bankalarının sermayelerine bir bak öyle yaz.farazi konuşma. İkincisi hazine 1 tl den bedelli yaparmış ulan bu bankanın statüsü değişiyorsa hayır kurumu olarak değişmiyor !!! Elbette bütün batık Şti kere kredi vererek banka batırılmayı amaçlanmıyor.bedelli yapılırsada makul bir bedelli yapılır.bankanın en çok ihtiyacı para olacağından senin dediğin gibi çok düşük bir fiyattan bedelli yapılmaz. Bakıp göreceğiz ne olacağını .ben %250-400 arasında bir sermaye artışı yapar diye düşünüyorum .onunda çoğunluğu bedelli olur.[/QUO

BEN KACAR BU TUR ADAMLAR ULAN MULAN DIYE KONUSMAYA BASLAYINCA TADIM KACIYOR....ERNST AND YOUNG YAKLASIK 15 SENE ..TELAFUZ EDEBILIRSENIZ BAGIMSIZ DENETIM SIRKETI OLDUGUNU ANLARSINIZ....NEYSE UYELIGI IPTAL EDEYIM..KIMSEYE BIRSEY SOYLEMEDIM..ULAN MULAN DIYE EMIR VERMEYE BASLAMISLAR HEMEN..TURK MILLETI BOYLEDIR.DUZGUN BIRSEYLER SOYLERSIN AGZINA ETMEYE KALKARLAR..
    Hakıkatem bugune kdar okuduğum en mantıklı analız yorum demıyorum cunku bu analız sız lutfen burdan paylasım yapınız

2. Sayin tufan, zar zor biriktirdigim 703 lotum var .Son şans olarak soruyorym.Nereye kadar beklemeliyim.Teşekkur ederim

3. ................

4.  Alıntı Originally Posted by alanya1453 Yazıyı Oku
    Neden yükseldiğini anlatın da anlayalım.oyleyse. 0 subeli banka, isbankı nasıl geçebilir.

M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İs bankası merkez bankasından büyük herhalde, merkezinde şubesi yok.,,,Ytd.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by TUFAN77 Yazıyı Oku
    Ben yazayım olacakları..cunku olacakları satın alıyorlar su anda...
    Su yazdıklarım olmazsa eskı bır denetcı olarak meslekı karıyerımı bıle reddederım..onca yıl hıcbırsey ogrenmemıssım derım...

Hısse kalkınma bankası ve soylenen devlet buyuklerı tarafından kalkınma bankası turkıyenın yıldızı kredı veren neredeyse yegane kurumu olacak

500 mılyon sermayeyle mı!!! Asla basaramazlar bu sermayeyle...o karlılıkla mı _- asla basaramazlar.. O karlılıkla..

ılk yapılacak operasyon (meclıs kurulundan gecmesı sonrası) esas sozlesme tadılı..esas sozlesme tadılınde sermaye ıle ılgılı maddenınde tadıl edıldıgını goreceksınız...yasal sart..sermaye tadılı olmadan arttıramazsınız

Sermaye tadıl edılme baslıgını gorursenız sermaye artısı kesındır
    500 mılyon sermayeyle hıcbırsey yapılamayacagını cocuklar bılır.o yuzden o sermaye buyuk bır banka dusunuluyorsa arttırılmalıdır..en az 5 mılyar yanı 10 katı kadar....bu nasıl olacaj ??
    Bedellı ve bedelsız seklınde...banka butun gayrımenkullerını bosuna satmıyor alelacele..gayrımenkukl satıs karı sermayey eklenınce onun adı bedelsız sermaye artısıdır.kac tl ona bakarsınız..gerı kalan kısmı ıse bedellıden karsılanacak....

Soru su..sımdı bu banka gsray kervn gıbı sırket mı ..hayır !! Hazınenın hazınenin...1 tl nomınal bedel ıcın 1 tl ıster 200 300 lra ıstemez...

Yanı ısın ozu 42 tl lık ısse ıcın 1 tl ıster..cunku hazınenın...kar amacı gutmez hazıne sırketler gıbı..

O halde sonuc ne === bedellısı bıle bedelsız gıbı olacak...
    En az 10 a bolunse 1 e 10 demek...o zaman nolucak?su andakı hısse sayısı ıle 10 carpın pıyasadakı dolasan lot sayısını bulun.....

O zaman bu sermayeyle yabancılar sıraya gırecek kuyruga .....ozellıkle arap sermayesı.....

Onlar ıcınde kucuk bır halka arz olursa ...................ki olacak...

Bu senaryo degıl...olacaklar......olması gereken degıl ...olacaklar........

Varın karınızı kendınız hesaplayın karınızı olcun...yakında kademelerde 140-150 lotlar gorursenız sasırmayın...

Haydı saglıcakla aksam aksam konusturdunuz yıne
    Aynen katılıyorum,,,[emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] Ytd.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Yarın sabah TAVAN olmaz ise kaç tane Küçük Yatırımcı bu fiyattan bu hisseyi almak ister çok merak ediyorum. Benim anladığım kadarıyla tüm yatırımcılar acaba nereden dönecek diye onu merak ediyor. Yoksa alış fırsatı verse de alsak diye dört gözle almak için sıraya girdiklerini düşünmüyorum. Sizce TAVAN da bekleyen 500,000 lotun küçük yatırımcı olduğunu mu düşünüyorsunuz.
    Bende bu hisseyi yakından tanıdığım için bu yorumu yazdım. Yani kısa bir süre içinde aldım. Sattım. Hala takip de ediyorum. Herkese bol kazançlar. Bizler genelde sonuca göre yorum yaparız. Tavanlar devam ederse, devam edecek diye yorumları sürdürürüz. Geri dönerse de daha ne bekliyordunuz. 2 haftada % 700 artmış. beklenir mi diye yorumlara devam ederiz. Sonucu kestirmek zor. Herkese bol kazançlar. Yeter ki kaybeden küçük yatırımcı ( bizler ) olmasın. Tek isteğimiz budur.
    Yazımda kimseye karşı bir art niyet yoktur. Olamaz.

7. Çok fazla küçük yatirimci,borsa hakkiinda hicbirsey bilmeyen bir cok kisi internetteki reklam haberlerinden bu kagida tavandan alis girmeye basladi ve aklima afyon cimentonun bedelli hareketi geldi.onda da ne zaman ki isi bilmeyenler kuyruga girdi kagit o zaman dususe gecti.ayni senaryoya cok benziyor bence iyi takip edip ona gore karar verilmeli cunku satisa karar verildigi gun tum emirler karsilanir yuksekten alanlar da panikle birbirine mali vermeye calisirsa kotu olur bence.

Yatirim tavsiyesi degildir.

8. Arkadaslar banka süpermiş. F/k si 238....[emoji1787]
    Son ceyrek karı 26 milyon...
    Muthis ucuz... çalan vermez..[emoji1787]

SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 79/462 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız