Sayin tufan, zar zor biriktirdigim 703 lotum var .Son şans olarak soruyorym.Nereye kadar beklemeliyim.Teşekkur ederim
................
İs bankası merkez bankasından büyük herhalde, merkezinde şubesi yok.,,,Ytd.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katılıyorum,,,[emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] Ytd.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın sabah TAVAN olmaz ise kaç tane Küçük Yatırımcı bu fiyattan bu hisseyi almak ister çok merak ediyorum. Benim anladığım kadarıyla tüm yatırımcılar acaba nereden dönecek diye onu merak ediyor. Yoksa alış fırsatı verse de alsak diye dört gözle almak için sıraya girdiklerini düşünmüyorum. Sizce TAVAN da bekleyen 500,000 lotun küçük yatırımcı olduğunu mu düşünüyorsunuz.
Bende bu hisseyi yakından tanıdığım için bu yorumu yazdım. Yani kısa bir süre içinde aldım. Sattım. Hala takip de ediyorum. Herkese bol kazançlar. Bizler genelde sonuca göre yorum yaparız. Tavanlar devam ederse, devam edecek diye yorumları sürdürürüz. Geri dönerse de daha ne bekliyordunuz. 2 haftada % 700 artmış. beklenir mi diye yorumlara devam ederiz. Sonucu kestirmek zor. Herkese bol kazançlar. Yeter ki kaybeden küçük yatırımcı ( bizler ) olmasın. Tek isteğimiz budur.
Yazımda kimseye karşı bir art niyet yoktur. Olamaz.
Çok fazla küçük yatirimci,borsa hakkiinda hicbirsey bilmeyen bir cok kisi internetteki reklam haberlerinden bu kagida tavandan alis girmeye basladi ve aklima afyon cimentonun bedelli hareketi geldi.onda da ne zaman ki isi bilmeyenler kuyruga girdi kagit o zaman dususe gecti.ayni senaryoya cok benziyor bence iyi takip edip ona gore karar verilmeli cunku satisa karar verildigi gun tum emirler karsilanir yuksekten alanlar da panikle birbirine mali vermeye calisirsa kotu olur bence.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Arkadaslar banka süpermiş. F/k si 238....[emoji1787]
Son ceyrek karı 26 milyon...
Muthis ucuz... çalan vermez..[emoji1787]
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri