3 un ustune atabilirmi bugun teknikciler yorum yapabilirmi?
SM-A500Y cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 un ustune atabilirmi bugun teknikciler yorum yapabilirmi?
SM-A500Y cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genelde bir ayda imzalanmis bakalm ins bu hafta gelir
Venus_V3_5040 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum bende bir ay biliyordum ama şimdi nekadardaha zaman var yoksa bi artniyetim tok yani...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk Prysmian Kablo tarafından yapılan bedelli sermaye artırımı başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı
SPK haftalık bülteni yayınlandı. Yayınlanan bültende Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş.'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı bedelli sermaye artırımı başvurusunun onaylandığı açıklandı.
Başvurunun onaylanmasının ardından şirket, 112.233.652 TL değerindeki mevcut sermayesini halka arz yöntemiyle 29.500.000 TL artırarak 141.733.652 TL'ye çıkaracak.
Bültende ayrıca Türk Prysmian Kablo'nun bedelli sermaye artırımı ile ilgili; "İhraç edilecek 29.500.000 TL nominal değerli paylara ilişkin yeni pay alma hakları primli olarak 2,39 TL’den kullandırılacaktır" bilgileri yer aldı.
Bu 2.39 olayı ne oluyor arkadaşlar bilen yorum yapabilirmi kağıt için olumlu olurmu bu bedelli
Piyasa değeri kadar ihale alan şirket bu ..Daha yolu var gibi gözüküyor..Tabi önemli olan karlılık orda biraz sıkıntı vardı sanırım yavaş yavaş oda iyileşiyor..Grafik ise tam zurnanın zırt dediği yerde özellikle haftalık ve ayık grafik olarak...
Bedelli onaylanmış
Ne olur bu hafta
Yer İmleri