Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 79/961 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bu adam harbiden.... Lara gelmiş.. Kaçtı
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

2. Elektrikk lafi soktun tüyüyon şimdi...dollarin dibi neresi bari onu yazsaydin
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bırakın bu çocuğu beyler , karşılıklı cümlelerle zamana yazık.Bırakın gitsin :D

bu bademlerde yalan hiç bitmiyor..

https://tr.sputniknews.com/abd/20181...ign=sputnik_tr

5. ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Beyaz Saray Gülen'in iadesiyle ilgili herhangi bir görüşme yapmadı. Türkiye'den gelen belgelerin değerlendirmesi sürüyor" denildi.

https://tr.sputniknews.com/abd/20181...ign=sputnik_tr

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,304
     Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Trump değil o Turgut sen yanlış biliyon.[emoji15] [emoji1] [emoji1]
    Bunun dedesi aslen Malatyalı. Zamanında Teşkilatı Mahsusa için çalışırmis. Amerikaya ajan olarak gönderilen Sabuncu Tarık Efendinin torunu bu. Doğrudur dedesi kulağına Turgut ismini fisildamis ama küffar anlamasın diye Trump demişler. Şuan zaten Reisin emrinde çalışıyor sadece ondan emir alıyor. Abdestsiz yere basmaz diyor bizim mahalledeki teyzeler . Ben onların yalancısıyım.

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bunun dedesi aslen Malatyalı. Zamanında Teşkilatı Mahsusa için çalışırmis. Amerikaya ajan olarak gönderilen Sabuncu Tarık Efendinin torunu bu. Doğrudur dedesi kulağına Turgut ismini fisildamis ama küffar anlamasın diye Trump demişler. Şuan zaten Reisin emrinde çalışıyor sadece ondan emir alıyor. Abdestsiz yere basmaz diyor bizim mahalledeki teyzeler . Ben onların yalancısıyım.
    Kah:kah:kah...

Bu topiği 2014 den bu yana takip ederim. Beter olmadan yeter diyen o Lafı 3 TL den beri diyor. Siz Alıp 7.20 ye bağlıyorsunuz . 1 kişi bile 7.2 den almayı becerememiştir. Almak istese bile.. Her şey ortada yükselen bir trend var. Sayısız çanak sayısız direk var. Bunları görmüyormusunuz ? Trend bir gün kırılır ayrı mesele..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 79/961 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •