Sayfa 79/101 İlkİlk ... 2969777879808189 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 625 - 632 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

1. Arkadaslar facebook olayı ıptal ...

Ozelden bır arkadasımız uyardı bazı mahsurlar ve yagmurdan kacarken doluya tutulmak noktasında...

Acıkcası o acılar aklıma gelmemıstı ama hak verdım .

O yuzden facebook olayımız ıptal. .

benim istegime uygun platform sanirim kuşlu olanmis ama onlada ugrasamayacagim ...

ozelden mesaj atan arkadaslar kusura bakmasinlar ...

2. Hayirlisi diyelim Sayin Aksakal problem yok takibindeyiz nasil olsa.Guzel seyler ogrenmeye devam😉

3.  Alıntı Originally Posted by mus_yurt Yazıyı Oku
    Hayirlisi diyelim Sayin Aksakal problem yok takibindeyiz nasil olsa.Guzel seyler ogrenmeye devam😉
    Teşekkürler ...

genel bir uyari yapiyim ...

daldan dala atlayarak kimse borsada para kazanamaz buna dikkat edin ...

trade ediyorum gunluk al satla paraya para demiyorum diyen varsa yalan soyler arkadaslar ...

genelde boyle kisiler yatirim denmeyecek miktarlarla "borsa oynarlar"

yatirimci olun o mantikla dusunun ....

aksi halde birakin para kazanmayi paranizi heba edersiniz...

olay basit hep diyorun ...
    stres yonetimi
    sukunet ve sabir ....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
    Sorumun cevabı bu değil ama
    bakış açılarınız ilginç...
    iyi günler...
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

5.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Sorumun cevabı bu değil ama
    bakış açılarınız ilginç...
    iyi günler...
    cevap basit herkes ayni anda kazanamaz ....

maalesef borsa hep birlikte kazanilan bir mecra degil .. birileri erken satacak birileri dokulecek birileri mal kaptiracak . maldaki ky tahta sahibinin umursanayacagi seviyeye gelecek ve hareket baslayacak ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
     Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    cevap basit herkes ayni anda kazanamaz ....

maalesef borsa hep birlikte kazanilan bir mecra degil .. birileri erken satacak birileri dokulecek birileri mal kaptiracak . maldaki ky tahta sahibinin umursanayacagi seviyeye gelecek ve hareket baslayacak ..
    Tesekkurler,
    Topikinizi bunla mesgul etmek istemiyorum ama bunla ilgili bir kac sorum olacak size özelden yazacagim
    Saygilar...
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

7. 10 nisan tarihli bu yazı burda dursun ....

bu sıralar sık sık alintilanmasi ve iyi anlasilmasi gereken bir yazi ..
     Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    bugun emin olun cok ky zarsr etti ...

gunun ve volaritenin sarhosluguyla pozusyon bozan yeni islem.acan pisman olabilir ... ky hisseden hiseye en cok boyle zamanlarda gecis yapmaya baslar ve borsa cikarken zarar eder sonrada hayiflanir ...

isin ehli olmayan icin boyle gunlerde en guzeli piyasayi izlememk pozusyonunu bozmadan sabretmek ....

yoksa yesillenen hisseleri gordukce mantiksiz bi sekilde elindekini cikarip o tahtadan o tahtaya ucmaya gecmeye yonelirki sonu husran olur...

Sayın Aksakal üstadım yazılarınızı okuyorum ve verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkür ederim. Ben bu forumla ve sizin gibi bilgili yazarlarla karşılaşmadan önce sürekli daldan dala atlamaya çalışıyordum. Ve çok büyük fırsatlar kaçırdım anca arkasından baka kaldım. 9,5 ortalamalı Aseslanı satıp arkasından baktım. Gittim yataş aldım 4 ten 6 olunca ooooo diyip sattım. Bugüne kadar neyi sattıysam hep kardan zarar yazdım. Hiçbirşey yapmasaydım alıp bekleseydim paramı en az 2 ye katlamıştım.
    İsmi lazım değil ama en çok takip hissenin edildiği sitenin altındaki yorumlara aldanıp azmı zarar ettim. Eski forumda uzun vadeli yatırımcı başlığı vardı ordan çok yararlandım. Allah hepinizden razı olsun.

Şimdi sormak istedğim soru Tav thy şişe aselsan ve petkim gibi hisselerin ralliye devam etmeleri mümkünmü? Petkim değerlendi, aselsan zaten ikiye katladı. Bist 30 da yükselebilecek bir kağıt kaldımı?

Sayfa 79/101 İlkİlk ... 2969777879808189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •