Originally Posted by
baddog
baddog baddog şu an forumda
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
604
Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
yıllık cirosu 300-400 milyon tl lere , yıllık karı ise 50-100 milyon tl lere varacak bir durdo için bu borçlar çerez parasıdır...borçlarının büyük bir kısmını makina yatırımları için yaptı...bu yatırımlarını tamamladı ve artık bu yatırımların meyvelerini yemeye sıra geldi..durdo eski durdo değildir...bir kaç gömlek büyüme ihtimalini görüyoruz...herşey önümüzdeki bilançolarda görülecek...eğer beklediğimiz ciro ve karları göremezsek ve hala eski durdoyu görürsek biz de burda durmayız...ama görürsek de orta ve uzun tutmaya devam ederiz..
kimse bize silah zoruyla hisse aldırmıyor dostum...hepimizin akıl ve mantığı ve belli bir de borsa tecrübesi var...isteyen alıyor , isteyen satıyor ,isteyen de tutuyor...
Şirket döngüyü döndüremiyor....9 aylık ciro...138 milyon...finansman gideri 32 milyon...özkaynak erimiş...
180 milyon borç...bu ciro ile bu borcu ödeyemez...sıkıntı....bu gün için yatırımcı hissesi değil...oyuncu hissesi....
Bu yazımı günler önce koydum...çok bilen arkadaşla tartıştım....!!!!!!!....???????
Bu alemde kimseye inanmayın....vatandaş ucuza heybeye durdoları doldurmuş pazarlıyor...
Şu an şirketlere....paranın yıllık maliyeti....% 50 den fazla....!!!!!!...
Durdonun borcunu senmi ödeyecen keko....
Yada soru şu.....elindeki ucuza aldığın durdolarımı pazarlıyon keko....!!!!!!.....???????
Yer İmleri