Sayfa 79/460 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 625 - 632 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1. O kadar lotu nasıl satacak merak ediyorum 3 liralarda ancak dönüş yapabilir

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by berkay26 Yazıyı Oku
    Adam tavandan 2 milyo satti aldigini 5 milyon kaldi elinde birde 1.250 bin civari global satti ort metro yatirimda 6.2 civari olmasi lazim birde alip yatirim ortakligina virmanladigi 500 bin var ekstradan

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2 milyon da önceden aldı toplam 7 milyon lot var metroda yinede çok 3 lere gidebilir

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Onu zaten globaldan dustum metro satmış tir globaldan

4. Acikci yakalarsa satar nasil satti 2.46 dan 2 milyon loti

5. galibim olduğu tahtada açığa kim cesaret eder?

6.  Alıntı Originally Posted by uludag Yazıyı Oku
    galibim olduğu tahtada açığa kim cesaret eder?
    Sabahtan beri yapilmis en dogru yorum. Aciga satisi yapsa yapsa kendi yapar.

7. Kimin aldığı kaça satacağı önemli ama kağıdın temel analizi ve beklentileri de çok önemli.
    Piyasadaki kağıdın beşte birini toplayacasın sonra onu elden çıkaracaksın. Bu öyle kolay değil. Bu işlem için fiyatta 5 takla atması şart. Yoksa %3-5 satışta dip dip olur ve herşey elinde patlar.
    Spek kimse tüm bunları hesab ediyor ve temel analize de bakıyor....
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. Herkesi dinle, kendi bildiğini yap.

8. Arkadaslar ben teknikciyim bu kagit bugun efsane hareketler yaptik bakiniz kapanis 2.46 tavam ya da degil burasi hic onemli degil yapabilecegi en yuksek degeri yapti simdi tahminim yarim guzel bi acilisla alicili bi acilisla 2.72 yi denemeli bu onun nefes alacagi yer fibosu o direnci kiracagini dusunmuyorum ilk seferde. Oradan bir satis yiyip yataya sarmali he ucar gider orayi kimse bilemez ama ucup gidecekse herkes gelir dimi ytd yarin o hayrola arkadaslar...

Sayfa 79/460 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •